Ötletek, észrevételek, vélemények, javaslatok
+10
John Smith
Silvio Colinetti
Koszorus Ferenc
Eric Reiner
Sven Hippert
Heinrich Müller
Edward Osmond
Arnold Schwarzkopf
Frank Jewison
Történelem
14 posters
Battle HQ Online :: OFF :: Kantin
7 / 12 oldal
7 / 12 oldal • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Ötletek, észrevételek, vélemények, javaslatok
1. Történelem indítson egy fórumot, ahol a szabályokat vitathatnánk meg, és ha kell szavazhatnánk is (megegyezés hiányában)!
2. Érdekes, de a két táblázat nekem növelte a játékélményemet (másnak csökkentette). Gyors rendelés, és nekem átlátható csapatelhelyezkedések.
2. Érdekes, de a két táblázat nekem növelte a játékélményemet (másnak csökkentette). Gyors rendelés, és nekem átlátható csapatelhelyezkedések.
Frank Jewison- Hozzászólások száma : 772
Csatlakozás ideje : 2008. May. 13.
Kedves Történelem!
Nem akartalak szándékosan megbántani, de mint írtam is ha előveszem a billentyűzetet akkor azt írom ami az álláspontom. Az meg be van betonozva és csak szilárdul. Ettől függetlenül némi mozgásteret azért éppen ad, csak félő hogy az már ide nem elég.
Rendben, én szívesen elhiszem hogy pont akkor gondoltál a páncélosok dolgára, meg sorban a többire is.
A játékosok is minden nap gondolnak a játékra, nekik is heti min. 3-4 órát elvesz a szabadidőből de szívesen teszik mert jó ez a játék, én is szívesen áldoztam az időt.
A kikötők/légibázisok helyének megnevezésével kapcsolatban én már nem mondok semmit, úgyis csak mindketten fújjuk a magunkét.
Örülök hogy felmérted a játékosok terhelhetőségének maximumát, esetleg előre kellett volna egyeztetni mielőtt kihirdeted hogy egyik ilyen pk. érni fogja a másik olyat, lett volna idő rendesen megszervezni avagy visszavontad volna a sok ellenvélemény miatt, de valahogy csak döcögnének a körváltások míg nincs másik két admin.
Egyébként nem, nem tudok külsőst ajánlani, de ez nem hinném hogy az én dolgom lenne. Játékost az tudtam nem is egyet, de még a legelején neked kellett volna a későbbi játékos létszám emelkedésére gondolva máris keresgélni hogy időben beléphessen aki segít neked.
A bizalomért bizalom jár cserébe, ez igaz.
De gondoljunk csak bele: E. Osmond még lehetett pártatlan, legfeljebb lemondott, fogadjuk el hogy amiatt amivel indokolta.
De azóta más a helyzet, az újoncok azt se látják át hogy hogyan is kell játszani, a veteránok pedig 10-15 kör után már eléggé kötődnek a saját csapatukhoz. Ezért egyrészt hamarabb hagyják el a játékot mint a csapatukat, ha meg mégis adminnak állnak, a legbecsületesebb szándék mellett is akaratlanul de marad a kötődés. Pár kör után megint ugyanitt tartanánk, vagy még itt se.
Az egy IP címről való játszás pedig tisztázva lett, ahogy akkor, úgy most se fogok külön bizonygatni senkinek semmit, nem veresnadrágos cigány vagyok én hogy esküdözzek.
Nem akartalak szándékosan megbántani, de mint írtam is ha előveszem a billentyűzetet akkor azt írom ami az álláspontom. Az meg be van betonozva és csak szilárdul. Ettől függetlenül némi mozgásteret azért éppen ad, csak félő hogy az már ide nem elég.
Rendben, én szívesen elhiszem hogy pont akkor gondoltál a páncélosok dolgára, meg sorban a többire is.
A játékosok is minden nap gondolnak a játékra, nekik is heti min. 3-4 órát elvesz a szabadidőből de szívesen teszik mert jó ez a játék, én is szívesen áldoztam az időt.
A kikötők/légibázisok helyének megnevezésével kapcsolatban én már nem mondok semmit, úgyis csak mindketten fújjuk a magunkét.
Örülök hogy felmérted a játékosok terhelhetőségének maximumát, esetleg előre kellett volna egyeztetni mielőtt kihirdeted hogy egyik ilyen pk. érni fogja a másik olyat, lett volna idő rendesen megszervezni avagy visszavontad volna a sok ellenvélemény miatt, de valahogy csak döcögnének a körváltások míg nincs másik két admin.
Egyébként nem, nem tudok külsőst ajánlani, de ez nem hinném hogy az én dolgom lenne. Játékost az tudtam nem is egyet, de még a legelején neked kellett volna a későbbi játékos létszám emelkedésére gondolva máris keresgélni hogy időben beléphessen aki segít neked.
A bizalomért bizalom jár cserébe, ez igaz.
De gondoljunk csak bele: E. Osmond még lehetett pártatlan, legfeljebb lemondott, fogadjuk el hogy amiatt amivel indokolta.
De azóta más a helyzet, az újoncok azt se látják át hogy hogyan is kell játszani, a veteránok pedig 10-15 kör után már eléggé kötődnek a saját csapatukhoz. Ezért egyrészt hamarabb hagyják el a játékot mint a csapatukat, ha meg mégis adminnak állnak, a legbecsületesebb szándék mellett is akaratlanul de marad a kötődés. Pár kör után megint ugyanitt tartanánk, vagy még itt se.
Az egy IP címről való játszás pedig tisztázva lett, ahogy akkor, úgy most se fogok külön bizonygatni senkinek semmit, nem veresnadrágos cigány vagyok én hogy esküdözzek.
Heinrich Müller- Hozzászólások száma : 331
Csatlakozás ideje : 2008. May. 26.
Nagyon be vagy indulva Heinrich.
Frank Jewison írta:Nagyon be vagy indulva Heinrich.
Mint az avataron látható Tigris. Azt se jó bosszantani.
Beszálltam játszani és nagyon megtetszett. Hoztam négy játékost, nekik is megtetszett.
Erre mire kezdene izgalmassá válni, jön ez a káosz, kapkodás, egymásra mutogatás, veszekedés.
Most őszintén: ezért te, én, vagy valamelyik másik játékos a felelős?
Heinrich Müller írta:
Jó azt bosszantani. Angol p.vadásszal.
Az ideges tigris gyakrabban vét hibát.
És tévedsz, ha én átállnék most adminnak, nem kedveznék az angoloknak. Csak én játszani szeretnék.
A hozzászólást Frank Jewison összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 15, 2008 5:48 am-kor.
Kicsit megvédeném Törit.
Ő is csak 1 db ember, neki is van családja, munkahelye, stb. Gondolom ő sem gondolta az elején, hogy ilyen bonyolult lesz 16 kör múlva. Ő sem tud hirtelen leakasztani a fogasról még 2 admint.
Ellene is szóljak:
Tényleg lehetnének pontosabb szabályok, lehetnének kidolgozottabbak a jelentések. A játékosokat is be kell vonni a szabályok kialakításába.
Ajánlanám, hogy a körváltás ideje legyen hosszabb, de a jelentések legyenek kidolgozottabbak.
Beszéljünk a vitatott szabályokról.
Ne keménykedjetek Törivel (nem hiszem, hogy rosszhiszeműen csinálja a dolgát).
Ne hagyja senki itt az oldalt (még ha vannak nehézségei is).
Nem menthetetlen a helyzet. Vannak új játékosok. Mit látnak most? Jó ha nem veszik rögtön a kalapjukat.
Stb.
Ő is csak 1 db ember, neki is van családja, munkahelye, stb. Gondolom ő sem gondolta az elején, hogy ilyen bonyolult lesz 16 kör múlva. Ő sem tud hirtelen leakasztani a fogasról még 2 admint.
Ellene is szóljak:
Tényleg lehetnének pontosabb szabályok, lehetnének kidolgozottabbak a jelentések. A játékosokat is be kell vonni a szabályok kialakításába.
Ajánlanám, hogy a körváltás ideje legyen hosszabb, de a jelentések legyenek kidolgozottabbak.
Beszéljünk a vitatott szabályokról.
Ne keménykedjetek Törivel (nem hiszem, hogy rosszhiszeműen csinálja a dolgát).
Ne hagyja senki itt az oldalt (még ha vannak nehézségei is).
Nem menthetetlen a helyzet. Vannak új játékosok. Mit látnak most? Jó ha nem veszik rögtön a kalapjukat.
Stb.
Frank Jewison írta:Heinrich Müller írta:
Jó azt bosszantani. Angol p.vadásszal.
Az ideges tigris gyakrabban vét hibát.
És tévedsz, ha én átállnék most adminnak, nem kedveznék az angoloknak. Csak én játszani szeretnék.
Kedves Frankie!
Biztos vagy annyira művelt a II. Világháborúval kapcsolatban, hogy ismered ezt a nevet:
MICHAEL WITTMANN
Igaz, hogy csak egy "mezei" JAGDPANZER-rel kezdte.....nézz utána a statisztikáinak!!!
Sven
Sven Hippert- Hozzászólások száma : 752
Én egyre pesszimistább vagyok hogy ebből még lesz valami. körváltás nyílván most se lesz, vita az igen.
De vitatkozni azt tudok a barátnőmmel is.
De vitatkozni azt tudok a barátnőmmel is.
És ki közüllünk MICHAEL WITTMANN?
Csak, hogy tudjam kit kerüljek el.
Más.
Töri te már be sem nézel? Nem lesz ez így jó. Ha lehet, halgass meg minket is!
Más.
Frank Jewison írta:És ki közüllünk MICHAEL WITTMANN?
Más.
Engen kerülj, de nagy ívben!
Töri be se néz, vagy úgy hogy mi azt nem látjuk (ki tudja neki milyen lehetőségei vannak).
Mi sem tudunk neki újat mondani, ő sem nekünk. Pár hozzászólás miatt meg valószínűleg meg is orrolt, legfeljebb nem mondja. Ugye az igazság fáj. Ötlete ugyanis nincs, csak annyi hogy vitassuk meg, és bizony kell még mellé egy-két valaki, de ez utóbbit már rég meg kellett volna oldania. Ne azt kérdezze hogy pl. én tudok-e külsőst, nem én kezdtem ezt a játékot - jó hogy nem én vagyok a hibás hogy nem bírja egyedül.
Egyszerűen nem könnyű beismerni amikor az ember nagy fába vágja a fejszéjét aztán benne marad. Neki eleve másodmagával kellett volna kezdeni ezt a játékot irányítani, és jobban kidolgozott szabályokkal.
Nem az első, nem az utolsó játék amiben részt veszek, de ennyi vita, reklamálás, foltozgatás még egyiket sem tette végleg tönkre.
Oké, bonyolult játék, s ez adja az ízét, de épp ezért kellett volna nem jobban, hanem JÓL előkészíteni.
Csak idő kérdése volt hogy mikor jutunk erre a holtpontra...
Azt a kártyát a nyáron már egyszer kijátszotta hogy bezárja az oldalt, nem akarja még egyszer. Kivár, hogy apadjon a létszám aztán kicsit leszed a maradék játékosok válláról és majd lesz valahogy (idővel ugyanígy, ennyit ingyen megjósolok), vagy megvárja míg mindenki bejelentéssel vagy a nélkül de odébb áll, s akkor ugye nem ő zárta be a bótot...
Szerintem itt már max. néhány fanatikus játékos tart még ki, amíg kitart.
Heinrich!
Te már végleg feladtad itt? Mert nagyon úgy beszélsz, hogy már felégetsz minden hidat magad mögött.
Megnyugodtam, mert Afrikában Svennel állok szemben.
Te már végleg feladtad itt? Mert nagyon úgy beszélsz, hogy már felégetsz minden hidat magad mögött.
Heinrich Müller írta:
Engen kerülj, de nagy ívben!
Megnyugodtam, mert Afrikában Svennel állok szemben.
A remény hal meg utoljára.
Csakhogy részemről már szinte minden előtte haldolkló a temetőben van...
Csakhogy részemről már szinte minden előtte haldolkló a temetőben van...
Én voltam WITTMANN...legalábbis azt hittem, míg kiderült, hogy EBBEN a játékban a tankjaim sz*rt sem érnek...!
Sven
Sven
Sven Hippert- Hozzászólások száma : 752
Heinrich, Sven!
Döntsétek már el, hogy ki WITTMANN! Most melyikőtöktől féljek?
Más!
Sven, arra te nem gondolsz, hogy esetleg a túlerőnk többet ért, mint a ti beásásotok?
Kiszámoltam: Tengelyes up mennyiség az El-Alameini csatában: kb 352.000 up
Szövetséges: kb 910.000 up
Talán ez adhat valami alapot, hogy megnyertük a csatát.
A veszteségeink viszont nagyobbak: kb 180.000 up, míg a tiétek csak kb 52.000 up.
Gondolom itt jött elő az előnytelen helyzetünk (ostromoltunk).
Mit gondolsz? Mert nálad ez vágta ki a biztosítékot.
A másik Gibraltár:
1. Biztosítalak titeket, hogy nem használtunk spanyol légteret.
2. Az meg jogos, hogy az AT-vadász és a z.bombázó nem éri el Gibraltárt (Fro-ból).
Legalább Ferit + 30 romboló várja majd a szélesre épített mólóknál.
A harmadik:
Én is érzek Törinél olyat, hogy úgy van vele, ha valakinek nem tetszik valami, akkor menjen el, majd jön másik. Ezen változtathatna.
Megigérem többet nem nyagatlak titeket, hogy maradjatok. Úttörő becsület szavamra.
Döntsétek már el, hogy ki WITTMANN! Most melyikőtöktől féljek?
Más!
Sven, arra te nem gondolsz, hogy esetleg a túlerőnk többet ért, mint a ti beásásotok?
Kiszámoltam: Tengelyes up mennyiség az El-Alameini csatában: kb 352.000 up
Szövetséges: kb 910.000 up
Talán ez adhat valami alapot, hogy megnyertük a csatát.
A veszteségeink viszont nagyobbak: kb 180.000 up, míg a tiétek csak kb 52.000 up.
Gondolom itt jött elő az előnytelen helyzetünk (ostromoltunk).
Mit gondolsz? Mert nálad ez vágta ki a biztosítékot.
A másik Gibraltár:
1. Biztosítalak titeket, hogy nem használtunk spanyol légteret.
2. Az meg jogos, hogy az AT-vadász és a z.bombázó nem éri el Gibraltárt (Fro-ból).
Legalább Ferit + 30 romboló várja majd a szélesre épített mólóknál.
A harmadik:
Én is érzek Törinél olyat, hogy úgy van vele, ha valakinek nem tetszik valami, akkor menjen el, majd jön másik. Ezen változtathatna.
Megigérem többet nem nyagatlak titeket, hogy maradjatok. Úttörő becsület szavamra.
Lehet hogy két Wittmann van, ez egy megtévesztés.
Én személy szerint már nem is agyalok azon, hogy hol mennyien voltunk, meg ki hogy jutott Gibraltárra.
Mindegy, mert visszacsinálni nem lehet, és ahogy látom tovább se nagyon.
Az egészben az fáj a legjobban, hogy megszerettem/megszerettük ezt a játékot, akiket hoztam is, te is, meg akiket csak úgy innen ismerünk. És ez az apait-anyait beleadó csapat most szétszéled és játszik valahol amit talál...
Ahogy írtam neked pm-ben a barátaimmal ma találkozom (nemsoká) és az egyéb megbeszélnivalók mellett erről is döntünk.
Én személy szerint már nem is agyalok azon, hogy hol mennyien voltunk, meg ki hogy jutott Gibraltárra.
Mindegy, mert visszacsinálni nem lehet, és ahogy látom tovább se nagyon.
Az egészben az fáj a legjobban, hogy megszerettem/megszerettük ezt a játékot, akiket hoztam is, te is, meg akiket csak úgy innen ismerünk. És ez az apait-anyait beleadó csapat most szétszéled és játszik valahol amit talál...
Ahogy írtam neked pm-ben a barátaimmal ma találkozom (nemsoká) és az egyéb megbeszélnivalók mellett erről is döntünk.
Heinrich Müller írta:Lehet hogy két Wittmann van, ez egy megtévesztés.
Nem kérlek ez nem megtévesztés ez a klónok támadása
Na de komolyra fordítva a szót bizos vagyok benne hogy történelmet egyébb gondjai szólítják el az oldaltól kitapasztalhatta már hogy Henrich barátunknak ami a szivén az a száján és kicsit heves a vérmérséklete ami nem azt jelenti hogy ne ő lene az egyik akit legroszaban érintene ha abbamaradna a játék talán ezért is ilyen heves. (és ezt egyáltalán nem bántásnak szántam)
Pl én sem tudtam mostanában annyit foglalkozni az oldallal mint amenyit szerettem volna ezért próbálom most egyöszegben rátokzúdítani a véleményem
Már ha itt vagyunk hogy mi mért nem volt elég erős mi ellen én is megemlíteném egy ésrevételemet és talán javaslatot Állapítsunk meg minden helyhez egy terepviszonyt esetleg többet amik százalákos értékben esnek latba a teljes érték meghatározásában és ez az érték változtassa az egyes egységfajták egymás elleni védekező illetve támadóértékeit Példa:
A sivatagban vagy a magyar pusztán a gyalogság eséjtelen a tankok ellen lásd kevés fedezék és búvóhely de viszont egy nagyvárosban vagy hegyvidéki terepen negyobb eséjük van az elpusztításukra. Ez az ötletem még kicsit friss ha tovább működik az oldal kérném tanult kollégáim építő kritikáit észrevételeit javaslatait.
Ehez kapcsolódva és mégis eltérve tőle az egységek értékeinek kihirdetésére azért is szükség lesz hogy ne mindig történelem agyát rágjuk hogy ez mért történt bár szerintem a jobb taktika alkalmazását is jutalmazni kellene ezen értékek esetleges kevésbé figyelembevételével tekintve hogy háboruban ez is sokat számít lásd Napóleun egyes csatái (ha érdekel valakit mejik megnézem neki és írok példákat is )
Na de mint látjátok csak a lényeget tehát az oldal további müködésének kérdését kerültem itt egy dologban mindenképpen egyet kell értenem Henrichel az én szivemhez is nagyon hozzánőtek a saját csapataim bár nem játszom olyan régen mint az előttem szólók nem vagyok meggyőződve róla hogy teljesen pártatlan tudnék lenni mellesleg az esetleges postot elválalókat is valszeg időnként kritizálnák (főleg az előzőleg ellenséges csapatba tartozók) mégha alaptalanul is.
Ezért sajnos más megoldást kell találnunk de erre jelenleg még nem jöttem rá.
Utószó
Ez az eddigi legjobb játék amivel talákoztam a netem a grafikus felülettel rendelkezőket is beleértve sőt valószinüleg az egyik legössetetteb is vagy ha nem azzá válhat ha tovább működik és itt gratulálnék Történelemnek az ötlethez ha még nem tedtem volnam meg és kifejezem azon reményemet hogy mihamarabb talákozunk még ha csak itt az oldalon is és folytatjuk a háborút a végső győzelemig.
A hozzászólást Koszorus Ferenc összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 16, 2008 12:41 pm-kor.
Koszorus Ferenc- Hozzászólások száma : 533
Csatlakozás ideje : 2008. Jun. 12.
Ínye de hoszura sikeredet Az esetleges hejjesírási hidákért bocs folyamatosan próbálom javítani Diszgráfiás vagyok
Alapvetően heves természetű vagyok, ami nem azt jelenti hogy állandóan, csak ha okot érzek rá. Akkor viszont jön a forgószél. 42 évesen ahhoz már öreg vagyok hogy elkezdjek megváltozni, s nem is akarok különösebben.
A többiekkel az este nem döntötünk, ill. olyan módon hogy összeraktunk egy kis csomagot, amit majd rendesen megfogalmazva feltszek.
Persze ha van kinek, mert ahogy látom Töri tegnap fennvolt az oldalon, de még csak hozzá sem szólt.
Gondolom nyugtázta hogy már alig van játékos aki látogatja az oldalt, és főleg gyakran. Hogy ez számára mit jelent azt ő tudja, de azért pl. megoszthatta volna velünk...
Nem találkoztam még ilyen jó játékkal, sem grafikusan, sem kidolgozottságát - sem pár hónap múlva irányíthatatlanságát tekintve. Ezek így összességében húztak fel, egy gagyi játékot már el is felejtettem volna.
A többiekkel az este nem döntötünk, ill. olyan módon hogy összeraktunk egy kis csomagot, amit majd rendesen megfogalmazva feltszek.
Persze ha van kinek, mert ahogy látom Töri tegnap fennvolt az oldalon, de még csak hozzá sem szólt.
Gondolom nyugtázta hogy már alig van játékos aki látogatja az oldalt, és főleg gyakran. Hogy ez számára mit jelent azt ő tudja, de azért pl. megoszthatta volna velünk...
Nem találkoztam még ilyen jó játékkal, sem grafikusan, sem kidolgozottságát - sem pár hónap múlva irányíthatatlanságát tekintve. Ezek így összességében húztak fel, egy gagyi játékot már el is felejtettem volna.
Látom Frank, téged se lehet elzavarni se az oldalról
Neked van épkézláb ötleted a jövőt illetően?
Neked van épkézláb ötleted a jövőt illetően?
Hát nem, de egyenlőre várok Történelem reagálásaira.
szerintem azzal,h most itt mi vitázunk,sokat nem érünk el. az,h Történelem feljön,és nem reagál,nem segít a helyzeten. az,h ez a káosz közös erővel meg legyen oldva,ahhoz viszont Töri is kellene... gondolom,ezzel senkinek nem mondtam újat. ezért kérlek,Történelem,ha feljössz,reagálj az elhangzottakra,ha mást nem annyit,h szerinted mennyi esély van arra,h közös nevezőre juss a játékosokkal. mert annak,ami most megy én már nem látom értelmét. én is naon megszerettem az oldalt,szinte minden nap fent vagyok,és szeretném,ha tovább menne. ezért kérlek,h írj vmi reagot,h tudjuk, van-e értelme még gondolkozni ötleteken,vagy bármin. ebből legalább mi is megtudhatjuk,h szeretnéd,h tovább menjen az oldal,és azon gondolkozol,h milyen szabálymódosítást csinálj,vagy tényleg nem érdekel a folytatás. mert eddig sztem tényleg ez jött le minden játékosnak,aki reagot írt a válság idejében...
utószó:
bocs,ha bármely mondatommal megsértettelek,nem állt szándékomban,csak szeretnék már tovább játszani,de ez körváltások,és ahogy látom,szabálymódosítások nélkül nem fog menni.
carl thompson
utószó:
bocs,ha bármely mondatommal megsértettelek,nem állt szándékomban,csak szeretnék már tovább játszani,de ez körváltások,és ahogy látom,szabálymódosítások nélkül nem fog menni.
carl thompson
carl thompson- Hozzászólások száma : 143
Az este a barátaimmal úgy ültünk le hogy vagy vagy. Ehhez képest kitaláltunk pár dolgot ami a többi játékost is érdekelheti, de Töri reagja mindenképpen kell, ha nincs kinek akkor minek írjam le?
Írd csak le legalább lesz min rágódnunk egy darabig.
Elnézést, gondolkoztam az elmúlt két napban.
Igazatok van, hogy jelen problémát a főparancsnoki rendszer kiiktatásával, ezzel egyidejűleg a staff bővítésével lehet megoldani.
Reagálva néhány hozzászólásra:
Könnyen vagytok, mert kritizálni könnyű.
A szabályokban csak kisebb rések vannak, amiket tömni kell és kész, alapvetően jól kidolgozott és stabil játékrendszer van.
-Terep típusokat kell kidolgozni egység-típus módosítókkal. A hadszínterekhez hozzá kell rendelni ezeket a terep típusokat (megj.: a sivatag egyébként nem annyira jelentékeny, mint azt sokan gondolnák, mivel ott eddig csak egyszer volt összecsapás: Afrikában a legtöbb harc városban történt).
-A páncélosok sebzéstűrésén növelni kell.
-A repülőgépek árait módosítani kell; ócsósítani kell, kiváltképp igaz ez a nehéz stratégiai bombázóra.
-A field-gunsok elleni harcászati szabályok módosítást igényelnek.
-A páncélos harcászatban egyéb módosítások szükségesek.
Talán érkezik új ember a staffba hamarosan, ha így lesz, akkor megy tovább az oldal. Egyelőre türelmet kérek - másrészt a mostani hétvége egyéb családi okok végett sem lenne alkalmas a körváltásra.
Igazatok van, hogy jelen problémát a főparancsnoki rendszer kiiktatásával, ezzel egyidejűleg a staff bővítésével lehet megoldani.
Reagálva néhány hozzászólásra:
Könnyen vagytok, mert kritizálni könnyű.
A szabályokban csak kisebb rések vannak, amiket tömni kell és kész, alapvetően jól kidolgozott és stabil játékrendszer van.
-Terep típusokat kell kidolgozni egység-típus módosítókkal. A hadszínterekhez hozzá kell rendelni ezeket a terep típusokat (megj.: a sivatag egyébként nem annyira jelentékeny, mint azt sokan gondolnák, mivel ott eddig csak egyszer volt összecsapás: Afrikában a legtöbb harc városban történt).
-A páncélosok sebzéstűrésén növelni kell.
-A repülőgépek árait módosítani kell; ócsósítani kell, kiváltképp igaz ez a nehéz stratégiai bombázóra.
-A field-gunsok elleni harcászati szabályok módosítást igényelnek.
-A páncélos harcászatban egyéb módosítások szükségesek.
Talán érkezik új ember a staffba hamarosan, ha így lesz, akkor megy tovább az oldal. Egyelőre türelmet kérek - másrészt a mostani hétvége egyéb családi okok végett sem lenne alkalmas a körváltásra.
Öröm ujra látni pléne hogy jó híreket közölsz
7 / 12 oldal • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Battle HQ Online :: OFF :: Kantin
7 / 12 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|