Battle HQ Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ötletek, észrevételek, vélemények, javaslatok

+10
John Smith
Silvio Colinetti
Koszorus Ferenc
Eric Reiner
Sven Hippert
Heinrich Müller
Edward Osmond
Arnold Schwarzkopf
Frank Jewison
Történelem
14 posters

8 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Ötletek, észrevételek, vélemények, javaslatok - Page 8 Empty Re: Ötletek, észrevételek, vélemények, javaslatok

Témanyitás  Heinrich Müller Pént. Okt. 17, 2008 9:42 am

Nemsoká beírom a javaslatokat amiket tegnap kiagyaltunk, mondjuk amit Töri is leírt azt nyílván nem, kétszer minek.
Heinrich Müller
Heinrich Müller

Hozzászólások száma : 331
Csatlakozás ideje : 2008. May. 26.

Vissza az elejére Go down

Ötletek, észrevételek, vélemények, javaslatok - Page 8 Empty Re: Ötletek, észrevételek, vélemények, javaslatok

Témanyitás  Heinrich Müller Pént. Okt. 17, 2008 11:51 am

Előljáróban annyit, hogy akit megbántottam attól elnézést kérek, biztos hogy nem volt szándékos. Csak 42 évesen már ahhoz öreg vagyok hogy megváltozzak, hiába számolok el tízig vagy akár százig; ez van. Aki így megtűr az így tűrjön meg, aki nem az lőjön le. Razz Smile

Azon álláspontjaim, véleményeim amelyeket bebetonozottnak nyílvánítottam azok is maradnak, a szavamat vissza nem vonom.

Más kérdés hogy a játékot megszerettem/megszerettük és ezért hajlandó vagyok kicsit hajolni, noha ez a száraz ágra és a bolondra ugye nem érvényes...

Az este 2:2 arányban szavaztunk a kilépés-maradás tekintetében, az én szavam döntött mert én hoztam a többieket, elfogadták hogy fussunk még egy kört. (Jonh természetesen nem volt jelen, Pesten van és lehet ott is ragad ha a munkahelye beválik).

Tehát az ötletek, elképzelések:

1. A repülőgépek számára minden olyan légteret egyértelműen rögzíteni kell a szabályok közt ahova nem léphetnek be.

2. A kikötők és légibázisok precíz megnevezése mellett ha mindenképp kell a régió megnevezése is, hát legyen. Nem olyan nagy dolog azt odaírni London mellé hogy Dél-Anglia, vagy Budapest mellé hogy Magyarország. A logikáját továbbra sem értem, de nem is érdekel. Ellenben ha 20-100 km.-es viták merülnek fel engem/minket teng.hatalmiakat senki ne maceráljon majd vele, én előre szóltam ill. javasoltam, mindenki járt földrajzórára, számoljon utána. Mi előre kiszámoljuk ha kell többször is.

3. A nemzeti pk. és csapatonkénti pk. rendszere csak azért nem bukott meg mert valójában el sem indult. Azonban van lehetőség a kettő közötti átmenetre. Legyen csapatonként 1-1 adminisztratív parancsnok (továbbiakban adpk.). Az ő dolga az, hogy a többiek igénylését, csapatelhelyezkedését összesíti és továbbítja történelemnek. Ez eddig majdnem ugyanaz, csakhogy az adpk. bár megkapja a bevételekben szereplő, minden pk.-nak járó alap UP-t, csak nem használhatja fel, hanem az szétosztásra kerül a többiek közt egyenlő arányban. Így az adpk. nem rendelkezik vezérkarral, egységekkel, nem harcol, tehát ennek a terhei nélkül kell a számolgatást-jelentést elvégeznie. Viszont mégsem szakad el a csapattól, személye alkalmasint változtatható, és a csapatához való kötődése okán még véletlenül, akaratlanul se történhet meg hogy kicsit a szívére hallgat. A másik csapat dolgairól semmit se tud, az összes lapba kizárólag csak az admin láthat bele.

4.Az egyes egységek haladási sebességét valamilyen nem agyonbonyolított, de kissé átláthatóbb módon meg kell határozni. Ezzel kapcsolatban egy listát is szívesen hajlandó vagyok összeállítani, ami biztos egy vitaforrás, de el is vethető a javaslat ha nincs megegyezés, de lehet hogy egyértelműbbé tesz pár dolgot.

Vannak akik már napok óta nem néztek fel a lapra. Javaslom hogy Történelem értesítse őket mail-ben hogy nem szűnt meg az oldal csak átszervezés van, ha továbbmegyünk ússzuk meg minél kevesebb játékos elvesztésével.

A további ötletek annyira hasonlóak Történelem által leírtakkal hogy ugyanazt más szavakkal nem akarom megismételni.

Várom a reagokat, egyéb ötleteket, elképzelései biztosan mindenkinek vannak.
Heinrich Müller
Heinrich Müller

Témanyitás  Koszorus Ferenc Pént. Okt. 17, 2008 2:03 pm

Heinrich
A szárazföldi csapatokét is meg akarod határozni ez szerintem nehézkes lesz
Koszorus Ferenc
Koszorus Ferenc

Hozzászólások száma : 533
Csatlakozás ideje : 2008. Jun. 12.

Témanyitás  Történelem Pént. Okt. 17, 2008 2:04 pm

3. Érdekes felvetés az adpk.
Magyarán olyanra gondolsz, hogy aki adpk lesz egy időre, annak "hibernálódik" a vezérkara és az egységei, viszont ha majd valaki más veszi át a helyét az adpk tisztségben, akkor visszakapja a vezérkarát és a hibernált egységeit és folytathatja parancsnoki harci tevékenységeit?

4. A listán az szerepelne, hogy mely egységtípus kb. hány kilómétert képes megtenni egy hónap alatt?
Történelem
Történelem
Admin

Hozzászólások száma : 1598
Csatlakozás ideje : 2008. May. 09.

http://battlehq.powerrpg.net

Témanyitás  Koszorus Ferenc Pént. Okt. 17, 2008 2:40 pm

És akkor még cifrázhatnánk hogy mér elfoglalt területen halad e át és használhatja pl a vasutat vagy támad és önerejéből halad
Koszorus Ferenc
Koszorus Ferenc

Témanyitás  josef akinfijev Pént. Okt. 17, 2008 2:44 pm

ó istenem nekem eddig is magasak voltak a dolgok de most.................huhhhh

josef akinfijev

Hozzászólások száma : 73
Csatlakozás ideje : 2008. Jul. 06.

Témanyitás  Heinrich Müller Szomb. Okt. 18, 2008 12:04 am

Történelem írta:

3. Érdekes felvetés az adpk.
Magyarán olyanra gondolsz, hogy aki adpk lesz egy időre, annak "hibernálódik" a vezérkara és az egységei, viszont ha majd valaki más veszi át a helyét az adpk tisztségben, akkor visszakapja a vezérkarát és a hibernált egységeit és folytathatja parancsnoki harci tevékenységeit?

4. A listán az szerepelne, hogy mely egységtípus kb. hány kilómétert képes megtenni egy hónap alatt?

3. Nem pont így. Az illető kapja ugyan az UP-t de az szétosztatik a többiek közt, mivel ő nem harcoló pk.
A tisztjei "hibernálódnak", de az egységei ahogyan adpk. lesz nem "hibernálódnak" nem szűnnek meg, hanem szétosztásra kerülnek a többiek közt.
Ha a helyét valaki átveszi akkor onnantól ugyanúgy kap UP-t mint a többi pk., a tisztjei ismét aktív állományúak lesznek, de az egykori egységeivel már nem rendelkezik, hiszen annak idején szétosztásra került mások között.
Az UP-ből amivel ismét maga rendelkezik újonnan vásárolhatna belátása (meg a tisztjei fegyvernemei alapján) egységeket, azok a hazája fővárosában jelennének meg és onnan irányítaná őket ahová kell/akarja. Tulajdonképen mint egy új pk., csak a visszatért adpk. nem 600000 UP-t kap hanem a "bevételek" szerintit és nem kell kialakítania vezérkart, mert az ott volt a "mélyhűtőben".
Esetleg aki váltja az adpk. poszton annak az egységeit megkaphatja, hogy ne a pucér sámliról induljon, ne az legyen a haza hálája hogy csak egy kör kihagyás után folytathatja, miközben az új adpk. meg már ugyanabból a körből kikerül mint harcoló pk.

4. Ez a lista még kidolgozás alatt van, de valamennyire a terepet is figyelembe véve lenne kialakítva. Vagy várostól-városig (pl. Berlin-Párizs egy kör alatt; vagy Leningrád-Moszkva egy kör alatt), vagy kerekítve ahogyan a légijárművek hatótávja is km.-ben kifejezve. Vagy mindkét módon lenne lista.
A várostól városig lehet több is, mert tételezzük fel hogy ott jobban járható utak vannak, a nyílt terepen már más a helyzet.
Ezt még alakítgatom, nem akarok előre olyan dolgokat leírni amit esetleg a közzététel előtt átalakítok.
S természetesen ezek javaslatok, nem én döntök.
Heinrich Müller
Heinrich Müller

Témanyitás  Heinrich Müller Szomb. Okt. 18, 2008 3:05 am

josef akinfijev írta:ó istenem nekem eddig is magasak voltak a dolgok de most.................huhhhh

Csak addig van káosz míg a szabályok véglegesítve nincsenek, de addig játék sincs úgyhogy nem nyersz de nem is veszítesz közben csatát. Smile
Le fognak itt tisztulni a dolgok, csak idő- és kompromisszumkészség kell hozzá.
Heinrich Müller
Heinrich Müller

Témanyitás  Frank Jewison Szomb. Okt. 18, 2008 3:27 am

Vélemény:

1. H.M. kicsit lágyabban szólaljon meg (még ha 42 éves is). Én személy szerint bántónak is éreztem néhány hozzászólását.
2. Lehetnek játéktechnikai változások. Jó lenne életszerűbbé tenni mindent, de ez mind a játékot(körváltást) lassítja, nem is kicsit.
Engem is zavar, hogy az 500 km-ről érkező utánpótlás odaér abba a csatába, amit az 5 km-re lévő ellenség kezdeményez.
Jó lenne, ha lenne minden egségnek legalább 2 sebessége (erőltetett menet(minimális biztosítással)/haladás biztosítással),de mivel járna ez? Már a hónap elején bevethetőek lennének a repülők (mint a leggyorsabbak), aztán a dzsippek és motorok, majd a flakkos kocsik és a teherautón lévők, utána a páncélosok, tüzérek, majd a gyalogosok. Ez szép lenne, na de levezényelni adminként, az nem semmi. Főleg ha a terepviszonyokat is figyelembe vesszük. 100 fajta sebesség biztos összejönne.
Ilyen -életszerűbbé tévő - ajánlatom még lenne kismillió, de majd akkor leírom őket, ha Töri igényli.
3. Ha választanom kell, hogy adpk legyek (tehát csak összesítek, de lényegében nem játszom), vagy főparancsnok legyek (tehát játszom is az összesítés mellett), akkor az utóbbit választanám.
Frank Jewison
Frank Jewison

Hozzászólások száma : 772
Csatlakozás ideje : 2008. May. 13.

Témanyitás  Heinrich Müller Szomb. Okt. 18, 2008 3:51 am

Frank Jewison írta:Vélemény:

1. H.M. kicsit lágyabban szólaljon meg (még ha 42 éves is). Én személy szerint bántónak is éreztem néhány hozzászólását.
2. Lehetnek játéktechnikai változások. Jó lenne életszerűbbé tenni mindent, de ez mind a játékot(körváltást) lassítja, nem is kicsit.
Engem is zavar, hogy az 500 km-ről érkező utánpótlás odaér abba a csatába, amit az 5 km-re lévő ellenség kezdeményez.
Jó lenne, ha lenne minden egségnek legalább 2 sebessége (erőltetett menet(minimális biztosítással)/haladás biztosítással),de mivel járna ez? Már a hónap elején bevethetőek lennének a repülők (mint a leggyorsabbak), aztán a dzsippek és motorok, majd a flakkos kocsik és a teherautón lévők, utána a páncélosok, tüzérek, majd a gyalogosok. Ez szép lenne, na de levezényelni adminként, az nem semmi. Főleg ha a terepviszonyokat is figyelembe vesszük. 100 fajta sebesség biztos összejönne.
Ilyen -életszerűbbé tévő - ajánlatom még lenne kismillió, de majd akkor leírom őket, ha Töri igényli.
3. Ha választanom kell, hogy adpk legyek (tehát csak összesítek, de lényegében nem játszom), vagy főparancsnok legyek (tehát játszom is az összesítés mellett), akkor az utóbbit választanám.

Frank!

Melyik volt az a néhány hozzászólás? Írd le, mert tisztázni kell, ha csak szóvá tesszük -de nem konkrétan, akár idézve szavakat mondatokat is- attól a szőnyeg alatt marad. Ha folytatódik (és folytatódjék is) a játék, sokkal könnyebb úgy ha senkiben nincs tüske.
Majd próbálok lágyabban hozzászólni koromtól függetlenül, megígérem.
Csak vannak olyan esetek amikor "Csernus-módra" kell megszólalni főleg ha valaki heves alaptermészetű, másképp nincs vagy nem érdemi a reag. Ettől függetlenöl oké, visszaveszek ahogycsak tudok.
A haladási sebesség lehet hogy nem ab ovo rossz ötlet, de elismerem hogy a jelen helyzetben tényleg inkább csak több bonyodalmat okoz, nem kell elfelejteni mint javaslatot de tegyük el jobb napokra.
Az adpk. mint írtam átmenet a segédadmin és a csapatonkénti pk. között, nem kell bevezetni ha másként is megoldható vagy ha többség elveti, ha mégis bevezetésre kerül, akkor úgy kerüljön hogy előre jelentse ki valaki csapatonként hogy vállalja. Én pl. hogy a játék továbbmenjen belemennék, van aki nem hiszen ez egyénfügő, mert a játékélmény alatt mindenki mást ért.
Heinrich Müller
Heinrich Müller

Témanyitás  Frank Jewison Szomb. Okt. 18, 2008 5:25 am

Heinirch.

4. Én meg a spanyol légtér használatával kapcsolatban kérdezem: a szövetségesek egy úszó szigetnek használt anyahajójukat (amit először egy tengeralattjárónk jelentett, majd Gibraltárba küldött felderítők megerősítették, nem titok,) azt hol közelítették meg? Csak nem a spanyol légtér felett? Mert akkoriban azért hogyhogy nem szólt senki, még Töri sem, akinek erre nem ártott volna felfigyelni... Bezzeg mikor az én gépeim megpakolták Gibraltárt, rögvest előjött a spanyol légtér, na azóta aztán oda repülő a szárnyát mostmár be nem teheti. Ha nem születik ez az ötletem Gibraltár bombázását illetően, akkor szabad a gazda? Más semleges országokat most nem említek, azok nem voltak érintve, de még lehetnek...
Mintha csalna a mi javunkra.

Igen, én is épp ma gondolkonék ezen, amikor a panaszok közt ott szerepel. Eddig eszedbe sem jutott, de most hogy magánéleti okok miatt halasztottad a körváltást -ami egybe esik időben a teljesz káosszal, ahol senki se tudja ki kinek jelentett és az hová került- gyorsan priorotást kapott. Ugyanis ez az "épp ma gondolkodtam rajta" meglehetősen izzadtságszagú, látszik a lóláb amint kilóg.
Ez tudom hogy un. beszólás volt, de vállalom akkor is ha kizársz érte. Vagy leírom amit gondolok vagy csöndbe vagyok.

Te is bevallod, hogy ez egy beszólás volt. De azért még fájhat.

Töri be se néz, vagy úgy hogy mi azt nem látjuk (ki tudja neki milyen lehetőségei vannak).
Mi sem tudunk neki újat mondani, ő sem nekünk. Pár hozzászólás miatt meg valószínűleg meg is orrolt, legfeljebb nem mondja. Ugye az igazság fáj. Ötlete ugyanis nincs, csak annyi hogy vitassuk meg, és bizony kell még mellé egy-két valaki, de ez utóbbit már rég meg kellett volna oldania. Ne azt kérdezze hogy pl. én tudok-e külsőst, nem én kezdtem ezt a játékot - jó hogy nem én vagyok a hibás hogy nem bírja egyedül.

Ez egy cseppet roszindulatú.

Én ennyit tennék hozzá. A többit meg ő, ha akarja.
Amúgy ez a történet a mi kapcsolatunkra nincs hatással, szerintem.
Frank Jewison
Frank Jewison

Témanyitás  Heinrich Müller Szomb. Okt. 18, 2008 6:07 am

Frank!

Természetesen -és ennek örülök- a mi kapcsolatunkra ez nincs és nem is szabad hogy hatással legyen.
S bízom benne hogy ezennel a vélt/valós problémáink lezárultak.

Történelem!

Elismerem hogy néha igencsak rabiátus ember vagyok, hogy az alaptermészetem mekkora hányadát és hogyan teszi ez ki azt nem tudom, vannak időszakok, helyzetek amikor egész nyugisan állok hozzá az élet dolgaihoz. Vannak akik a kiszámíthatóbbak és vannak akik a kevésbé kiszámíthatóbbak közé tartoznak. Én az utóbbi vagyok, már gyerekkorom óta. Ez most nem magyarázkodás, ezek egyszerűen a tények, melyeket nem mentségként hoztam fel ill. akarok használni.

Ezt a játékot mint a többiek is nagyon megszerettem és szívesen továbbjátszom amennyiben a szabályokkal kapcsolatban sikerül megegyezni, de:

-nyilatkozz arról hogy ha akarva/akaratlanul is de megbántottalak és ezért a többiek előtt megkövetlek, játszhatok-e tovább, le tudod-e zárni úgy a dolgot hogy nincs köztünk harag, mert másképp inkább becsületből kilépek.

ui. amiket bármikor leírtam, az a velem együtt játszó tengh. pk.-k véleményét is tükrözi min. 70-75%-ban, de pl. Eric hátán fát lehet vágni, Pali és Silvio kicsit méregzsákabb típusúak, én meg messze leelőzöm őket. de a felelősség az enyém, bárki is javasolt esetleg valamit, hogy szóvá kéne tenni.
Heinrich Müller
Heinrich Müller

Témanyitás  Történelem Szomb. Okt. 18, 2008 8:29 am

nyilatkozz arról hogy ha akarva/akaratlanul is de megbántottalak és ezért a többiek előtt megkövetlek, játszhatok-e tovább, le tudod-e zárni úgy a dolgot hogy nincs köztünk harag, mert másképp inkább becsületből kilépek

Volt rá példa, és ha csütörtök éjjel elküldtem volna a megírt hozzászólásomat, abban nem lett volna köszönet, de lépjünk túl a múlton.

Mi lenne, ha minden adpk maga dönthetné el, hogy megtartja-e eredeti pk. státuszát is (= megtarthatja az UP-jait és rendelhet egységeket), vagy szétosztja ezeket a társai közt. Hiszen UP vesztés egyik esetben sem történne, ha az oldalankénti UP mennyiséget nézzük. Így mindenki a maga belátása szerint dönthetne, szabadidejének függvényében. Az egyetlen előnye annak a félnek, amelynek az adpk-ja nem mond le csapatirányítási jogairól adpk-i ideje alatt, hogy magasabb lenne a max. irányítható egységek száma, mivel aktívak maradnának a vezérkari tisztjei. Ezt sem lenne nehéz kiküszöbölni, ha azt mondanánk, hogy az adpk vezérkari tisztjei minden esetben megőrzik kapacitásukat (= nem hibernálódnak), s ezt a kapacitást szabadon megoszthatja parancsnok társaival, ahogyan erre eddig is lehetőség volt.
Történelem
Történelem
Admin

Témanyitás  Történelem Szomb. Okt. 18, 2008 8:30 am

Annyit fűznék még hozzá, hogy ne feledkezzünk meg róla, hogy az adpk feladata lenne a veszteségek szétosztása is, mivel az összesített táblázatokból adminisztrátori szinten már nem látni, hogy mely pk-nak milyen, mennyi egysége van az adott területen.
Történelem
Történelem
Admin

Témanyitás  Heinrich Müller Szomb. Okt. 18, 2008 9:12 am

Történelem írta:Volt rá példa, és ha csütörtök éjjel elküldtem volna a megírt hozzászólásomat, abban nem lett volna köszönet, de lépjünk túl a múlton.

Rendben, köszönöm. Lépjünk túl a múlton, de azért tanuljunk belőle (főleg én!). Dédatyáink idején mondták ilyenkor: "Uraim, akkor a történtekről se négy- se többszemközt szó ne is essék."
A harag rossz tanácsadó. Nekünk meg most jó tanácsokra, ötletekre, javaslatokra van szükség amit átgondolunk, átbeszélünk, és ha kialakítottuk az új szabályrendszert akkor továbbjátszunk.

- azt továbbra is javaslom, hogy a repülők számára tiltott területek listája kerüljön be a szabályokba, akkor mindenki tudja hová nem mehet, nincs stornózás, utólagos javítás ilyen okokból
- az egységek általi megtehető távolság szabálybavétele a jövő zenéje, az most inkább csak bonyolítana, de alaposan...
- az adpk. rendszere ha vitára alkalmas annak örülök, akár végleges poszt lesz ha bevezettetik, akár addig tart míg az adminlétszám nem bővül a szükségesre.
- egy adpk. szerintem is dönthesse el hogy közben harcol is vagy nem, legfeljebb ha sokat vállal akkor más csinálja helyette vagy átvált nem harcoló adpk.-vá, ennek lehetőségét is be lehet építeni a szabályokba
Heinrich Müller
Heinrich Müller

Témanyitás  Heinrich Müller Szomb. Okt. 18, 2008 9:18 am

Történelem írta:Annyit fűznék még hozzá, hogy ne feledkezzünk meg róla, hogy az adpk feladata lenne a veszteségek szétosztása is, mivel az összesített táblázatokból adminisztrátori szinten már nem látni, hogy mely pk-nak milyen, mennyi egysége van az adott területen.

A "csapatigénylések"-be minden pk. beírná a védelmi létesítményeit ami felépült, és ami raktáron van azt is, s az adpk. ezt összesítve védelmi felelős is lenne. Végül is azért lenne adminisztratív pk. hogy az ilyen jellegű dolgokat elvégezze, és minél több adatot küldjön Történelemnek hogy a körváltás előkészítését elősegítse.
Heinrich Müller
Heinrich Müller

Témanyitás  Történelem Szomb. Okt. 18, 2008 10:15 am

Szerintem ez így elfogadható. Várom a többiek igenlését, vagy nemlését az adpk ügyében.
Történelem
Történelem
Admin

Témanyitás  Silvio Colinetti Vas. Okt. 19, 2008 3:05 am

Egyetértek. Történelem is segítve van és aki akar játszhat is közben.
Silvio Colinetti
Silvio Colinetti

Hozzászólások száma : 81
Csatlakozás ideje : 2008. Jun. 30.

Témanyitás  carl thompson Vas. Okt. 19, 2008 3:12 am

én is egyetértek.
carl

carl thompson

Hozzászólások száma : 143

Témanyitás  Váradi Pál Vas. Okt. 19, 2008 5:19 am

Szerintem is jó.
Váradi Pál
Váradi Pál

Hozzászólások száma : 51
Csatlakozás ideje : 2008. Jul. 10.

Témanyitás  Koszorus Ferenc Hétf. Okt. 20, 2008 3:01 am

Bocsi a késésér vistát telepítettem Evil or Very Mad
de felőlem is mehet
Koszorus Ferenc
Koszorus Ferenc

Témanyitás  Frank Jewison Hétf. Okt. 20, 2008 6:30 am

Töri.

Nagyan lassítaná a játékot, ha parancsnokonként csak 2 bázis járna alapból? 1 légi és 1 tengerészeti. A többit brutális mennyiségű up-ért lehetne megvenni. Elpusztítható és elfoglalható lenne. Így nem lehetne bárhol tankolni, rakodni, stb. Fix mennyiségű egységet szolgálhatna ki.
Mit szólsz?
Frank Jewison
Frank Jewison

Témanyitás  Történelem Kedd Okt. 21, 2008 12:10 pm

Frank Jewison írta:Töri.

Nagyan lassítaná a játékot, ha parancsnokonként csak 2 bázis járna alapból? 1 légi és 1 tengerészeti. A többit brutális mennyiségű up-ért lehetne megvenni. Elpusztítható és elfoglalható lenne. Így nem lehetne bárhol tankolni, rakodni, stb. Fix mennyiségű egységet szolgálhatna ki.
Mit szólsz?

Kis eltéréssel, de támogatom. Valószínűleg úgy lesz implementálva, hogy 2 opció lesz új kikötő/reptér felállítására:
a) az említett "brutális mennyiségű" UP
vagy
b) műszaki egységekkel
Ez a két lehetőség még nem végleges, de a fejlesztés alatt majd döntést hozok.
Történelem
Történelem
Admin

Témanyitás  Heinrich Müller Szer. Okt. 22, 2008 10:48 am

Történelem!

Páran nem jelentkeztek már 4-5 napja, én pl. Sven-t értesítettem mail-ben (Frank kért meg rá) hogy nem állt le a játék de még nem válaszolt. Neked megvan minden aktív pk. mail-je, ha megtennéd hogy küldesz nekik pár sort az jó lenne.
A kihagyás meg a bizonytalanság miatt ne morzsolódjanak le többen mint elkerülhetetlen, jobb ízű a játék ha többen vagyunk! Smile
Heinrich Müller
Heinrich Müller

Témanyitás  Történelem Szer. Okt. 22, 2008 10:52 am

Jó ötlet, küldök egy kör-emailt.
Történelem
Történelem
Admin

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

8 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.