Ötletek, észrevételek, vélemények, javaslatok
+10
John Smith
Silvio Colinetti
Koszorus Ferenc
Eric Reiner
Sven Hippert
Heinrich Müller
Edward Osmond
Arnold Schwarzkopf
Frank Jewison
Történelem
14 posters
Battle HQ Online :: OFF :: Kantin
5 / 12 oldal
5 / 12 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Ötletek, észrevételek, vélemények, javaslatok
Később mindenképpen 2. vh-st akartam csinálni belőle, csak ez az alapverzió, a 2. vh-sat meg már komplexebbre akartam. Megvárom, hogy lesz-e játékos oda, és ha nem jönnek, akkor előbb átültetem.
Ezt az azonos IP címes dolgot már lezártuk (én megbízok az érintettekben). Viszont a szabályokba bele kellene venned, hogy mostantól azonos IP címről játszó tagok csak egy oldalra regisztrálhassanak. Ez mindkét oldal érdekeit védené (nem biztos, hogy szükség van rá, de biztos ami biztos alapon bevezethető).
F.J.
F.J.
Frank Jewison- Hozzászólások száma : 772
Csatlakozás ideje : 2008. May. 13.
Hogy van az,hogy a tengelyhatalmiaknál a repülőgépek osztódással szaporodnak. Nem lehetne ezt nálunk is bevezetni?
F.J.
F.J.
Hm....és hogy van az, hogy Dél-Ukrajnában 100 (!) ANGOL tankot és nagy számú angl gyalogost észleltünk??? Teleportáltatok???
Ekkora létszámú csapatmozgást csak levegőben lehet elérni, azt meg úgyis észrevettük volna!!!
Sven
Ekkora létszámú csapatmozgást csak levegőben lehet elérni, azt meg úgyis észrevettük volna!!!
Sven
Sven Hippert- Hozzászólások száma : 752
Ahogy Heinrich mondaná: Ez az évszázad rejtélye.
F.J.
F.J.
Frank Jewison írta:Ahogy Heinrich mondaná: Ez az évszázad rejtélye.
F.J.
Szerintem meg az évszázad zseniálisan megcsinált csapatmozgatása.
John Smith- Hozzászólások száma : 118
Csatlakozás ideje : 2008. Jun. 08.
Ez az Frank: csak klasszikustól és csak pontosan! Amúgy akárhogy vittétek oda, nem semmi volt, ha körbehajóztátok vele a földet akkor is.
Heinrich Müller- Hozzászólások száma : 331
Csatlakozás ideje : 2008. May. 26.
Történelem én nem akarok kukacoskodó lenni de most vedtem észre hogy egy nehézbombázó drágább egy anyahajónál nekem ez olyan furcsán jött ki
Koszorus Ferenc- Hozzászólások száma : 533
Csatlakozás ideje : 2008. Jun. 12.
Ez így van, drágább. Az anyahajó ugyanis önmagában vajmi kevés harcértéket képvisel, viszont számold ki, hogy mennyi egy anyahajó, ha megpakolják repülőgépekkel.
Ezt én is beláttam. De mond hogy elsőre nem hangzik viccesen
Az ilyen esetekre, mint ez, hogy nem tudott Heinrich belépni, engedélyezhetni lehetne a parancsok e-mailben küldését is.
F.J.
F.J.
Jó ötlet! Ezentúl vészhelyzetben emailben is el lehet küldeni a parancsokat.
Történelem.
Átnéznéd a két oldalon lévő aktív parancsnokok számát és elárulnád! Én nem látom át, hogy állunk.
Köszönöm.
Átnéznéd a két oldalon lévő aktív parancsnokok számát és elárulnád! Én nem látom át, hogy állunk.
Köszönöm.
Javaslom, hogy a továbbiakban a már meglévő ill. az ezután kialakítandó légibázisok és kikötők helyét pontosan jelöljék meg a parancsnokok és a "csapatelhelyezkedések"-be ezt a pontos helyet írják be.
Az hogy "Észak-X.-országi légibázis" vagy "Kelet-Y.-országi kikötő" nem pontos helymeghatározás, Történelem számára a körváltás precíz végrehajtásához elégtelen információ.
Kikötőket, légibázisokat helységnevekkel ellátva, vagy ha nem településen van akkor valamilyen módon egyértelműen beazonosítható helyen megjelölve lehessen csak fenntartani/létesíteni. Ezzel félreértések, utólagos problémák kerülhetők el.
Az hogy "Észak-X.-országi légibázis" vagy "Kelet-Y.-országi kikötő" nem pontos helymeghatározás, Történelem számára a körváltás precíz végrehajtásához elégtelen információ.
Kikötőket, légibázisokat helységnevekkel ellátva, vagy ha nem településen van akkor valamilyen módon egyértelműen beazonosítható helyen megjelölve lehessen csak fenntartani/létesíteni. Ezzel félreértések, utólagos problémák kerülhetők el.
Jó az eddigi rendszer. Inkább a spanyol légteret kell tisztába tenni, az volt a probléma forrása.
Értettem.
Azonban a többi pk. és a magam nevében szeretném ha engedélyeznéd, hogy mi minden kikötőt és légibázist pozíciója alapján pontosan megjelöljünk, a körváltásoknál természetesen úgy veszed figyelembe ahogy neked jobb.
Ezt most mint a tengh. erők főpk.-ja kérem, mert innentől már a többiekért is felelek, és a viták, félreértések elkerülését fontos dolognak tartom.
Azonban a többi pk. és a magam nevében szeretném ha engedélyeznéd, hogy mi minden kikötőt és légibázist pozíciója alapján pontosan megjelöljünk, a körváltásoknál természetesen úgy veszed figyelembe ahogy neked jobb.
Ezt most mint a tengh. erők főpk.-ja kérem, mert innentől már a többiekért is felelek, és a viták, félreértések elkerülését fontos dolognak tartom.
Viszont innen hogyan kell elképzelni a bázisok helyét?
Pl. Eddig Dél-Fro-i és olasz kikötő is egy volt. Ezután is ott maradnak, vagy akár körönként változtathatják az olaszok, hogy hol kapják az utánpótlás hadihajókat?
Pl. Eddig Dél-Fro-i és olasz kikötő is egy volt. Ezután is ott maradnak, vagy akár körönként változtathatják az olaszok, hogy hol kapják az utánpótlás hadihajókat?
Amennyiben a tengelyhatalmi játékosok pontos helységnevet adnak meg, úgy jelezni kell a nagyobb terület (pl. Olaszország/Dél-Franciaország/Nyugat-Fro/stb) nevét is, amelyen belül a kikötő/reptér elhelyezkedik. Körváltáskor ennek a nagyobb régiónak a nevét veszem figyelembe.
Mekkora a spanyol légtér? Pontosan.
Szerintem a határa ott lehet mint a spanyol felségvizeknek ami a partól olyan 15-20 km távolságban volt akkoriban még nem ismeriék a tengeralati olajfúrás techinikáját és az államok csak anyit tartottak meg amenyit a partról be tudtak lőni.
Az egyszerűség kedvéért akkora, amekkora az ország szárazföldi része. Az ország mellett a vizek felett már lehet repülni.
Kedves Történelem!
Valamit a kialakult helyzettel kezdeni kéne. Nem nagyon akar beindulni a tennivalók kiszervezése a parancsnokokra projekt. Maradjunk mi is csak játékosok, de neked is legyen szabadidőd.
Mert lenne igény a játékra. Most már nem csak páran vagyunk.
Valamit a kialakult helyzettel kezdeni kéne. Nem nagyon akar beindulni a tennivalók kiszervezése a parancsnokokra projekt. Maradjunk mi is csak játékosok, de neked is legyen szabadidőd.
Mert lenne igény a játékra. Most már nem csak páran vagyunk.
5 / 12 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Battle HQ Online :: OFF :: Kantin
5 / 12 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|