Társalgás
+14
Váradi Pál
David Cambel
carl thompson
Sindzse Joe
josef akinfijev
Koszorus Ferenc
Eric Reiner
John Smith
Heinrich Müller
Edward Osmond
Frank Jewison
Arnold Schwarzkopf
Sven Hippert
Történelem
18 posters
Battle HQ Online :: OFF :: Kantin
17 / 30 oldal
17 / 30 oldal • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 30
Re: Társalgás
Srácok!
Bajban vagyok. Ezt a hozzászólást gyakorlatilag vakon írom. Képzeljétek, az egész fórumom úgy jön be, hogy az egész hátterem tök fehér. A betűket sem látom. Csak akkor tudok valamit is elolvasni, ha kijelölöm a szöveget. Ez gáz, mert így nemigen tudom használni az oldalt. Tudtok nekem ebben segíteni? Már telepítettem egy másik böngészőt is, ahol ugyanez a szitu. Az összes többi oldalt tökéletesen tudom használni, de ezt nem hozza be egyik sem. Mi a fene lehet vele? Ha valamelyikőtöknek van ötlete, azt írjátok meg! Majd megpróbálom elolvasni. Köcce!
SH
Bajban vagyok. Ezt a hozzászólást gyakorlatilag vakon írom. Képzeljétek, az egész fórumom úgy jön be, hogy az egész hátterem tök fehér. A betűket sem látom. Csak akkor tudok valamit is elolvasni, ha kijelölöm a szöveget. Ez gáz, mert így nemigen tudom használni az oldalt. Tudtok nekem ebben segíteni? Már telepítettem egy másik böngészőt is, ahol ugyanez a szitu. Az összes többi oldalt tökéletesen tudom használni, de ezt nem hozza be egyik sem. Mi a fene lehet vele? Ha valamelyikőtöknek van ötlete, azt írjátok meg! Majd megpróbálom elolvasni. Köcce!
SH
Sven Hippert- Hozzászólások száma : 752
Csatlakozás ideje : 2008. May. 13.
Nekem is ilyen én először szt hittem a linux hibája de nem úgylátszik a hiba nem a mi készölékünkben vanSven Hippert írta:Srácok!
SH
Koszorus Ferenc- Hozzászólások száma : 533
Csatlakozás ideje : 2008. Jun. 12.
Frankie!
Nálad is ilyen gázos az oldal ?
Vagy csak mi vagyunk ilyen "kiemelt" pozícióban"?
SH
Nálad is ilyen gázos az oldal ?
Vagy csak mi vagyunk ilyen "kiemelt" pozícióban"?
SH
Hümm lehet hogy ez csak angol elektronikus hadviselés
Sajna én ilyet nem tudok csinálni. Nálam is fehér minden.
Amúgy remélem nem esik szét ez a társaság a mostani szabadságolások miatt!
3 nem normális, még vakon is itt vannak.
F.J.
Amúgy remélem nem esik szét ez a társaság a mostani szabadságolások miatt!
3 nem normális, még vakon is itt vannak.
F.J.
Frank Jewison- Hozzászólások száma : 772
Hát, hogy őszinte legyek, Frankie, a barátnőm is ugyanezt mondta!
SH
SH
Sven!
Nem felejtettél el valamit? Megtettem a kezdő lépésemet a sakk játszmánkban.
F.J.
Nem felejtettél el valamit? Megtettem a kezdő lépésemet a sakk játszmánkban.
F.J.
Nem felejtettem el, csak mostanában nem nagyon van rá időm. Ha lesz egy kevés, akkor mindenképp válaszolok.
SH
SH
Holnap már elvileg viszajön történelembarátunk reméljük ő tudja az okát ennek a láthatatlan állapotnak
Hát, nagyon remélem, mert már kezd kicsit unalmassá és idegesítővé is válni, hogy sz*rt sem látok abból amit írok....!!!!!
SH
SH
Engem a sz*rt sem látásnál jobban zavar, hogy nem történik semmi érdemleges a játékkal.
F.J.
F.J.
Mot végre hogy sikerült abbahagyni a szülinapom ünneplését (péntek óta vadásznak rám a haverok) tegnap is csak véltetlenül sikerült írni egy valamit biztosan állíthatok másnaposan nincs roszabb mindha nem látod amit írsz
hát mostmár engem is kib*szottul zavar ez a szar semmitlátás meg hogy nem zörténik semmi a játékban
josef akinfijev- Hozzászólások száma : 73
Csatlakozás ideje : 2008. Jul. 06.
Elnézést, de figyel valaki erre a lapra az illetékesek közül?
Hát nem igaz, hogy semmit se lehet vele b***ni!
Haderő, igénylés, parancs - ezeket hogy a fenébe adjam ki, ha nem látom mit írok?
Hát nem igaz, hogy semmit se lehet vele b***ni!
Haderő, igénylés, parancs - ezeket hogy a fenébe adjam ki, ha nem látom mit írok?
Silvio Colinetti- Hozzászólások száma : 81
Csatlakozás ideje : 2008. Jun. 30.
jol van majd ha vissza jön a töri majd akkor biztos meg lessz javítva a rendszer mos elvégre ö is csak egy ember neki is szabad nyaralni majd ha visszajön..........
josef akinfijev- Hozzászólások száma : 73
Csatlakozás ideje : 2008. Jul. 06.
Üdv minden kedves fórumlakónak!
Szín-probléma megoldva. Ha máskor is előjön, szóljatok - bár úgyis látni fogom én is. Egyébként nem először csinálta ezt, legalábbis nálam.
Jó hír után egy rossz: hétfőtől, vagyis tegnaptól kezdődően, munkaviszonyban állok egy kft-vel, ahol raktárkezelőként dolgozom. Reggeltől késő délutánig dolgozom (kivéve hétfőt, amikor este 8-ig), negyed hétkor érek haza, szellemileg és fizikálisan cseppet sem frissen. Mindez óhatatlanul magával vonja, hogy az oldalra kevesebb időm jut. Ez biztosan érzékelhető lesz, de ennek ellenére megpróbálom tovább vinni a játékot. Egyelőre kezdem azzal, hogy csütörtök estig megpróbálok mindent befejezni az előző körváltásból, ami kimaradt/hibás. Kérek minden parancsnokot, hogy jelezze, ha óhaja/sóhaja van, vagy hibát/hiányosságot vél felfedezni!
Szín-probléma megoldva. Ha máskor is előjön, szóljatok - bár úgyis látni fogom én is. Egyébként nem először csinálta ezt, legalábbis nálam.
Jó hír után egy rossz: hétfőtől, vagyis tegnaptól kezdődően, munkaviszonyban állok egy kft-vel, ahol raktárkezelőként dolgozom. Reggeltől késő délutánig dolgozom (kivéve hétfőt, amikor este 8-ig), negyed hétkor érek haza, szellemileg és fizikálisan cseppet sem frissen. Mindez óhatatlanul magával vonja, hogy az oldalra kevesebb időm jut. Ez biztosan érzékelhető lesz, de ennek ellenére megpróbálom tovább vinni a játékot. Egyelőre kezdem azzal, hogy csütörtök estig megpróbálok mindent befejezni az előző körváltásból, ami kimaradt/hibás. Kérek minden parancsnokot, hogy jelezze, ha óhaja/sóhaja van, vagy hibát/hiányosságot vél felfedezni!
Látok Látok
hali Történelem reméljük jól szórakoztál bárhol is voltál
hali Történelem reméljük jól szórakoztál bárhol is voltál
"...S lőn világosság...!"
Nem semmi!
Azért remélem, nem lesz gondod a továbbiakkal! Azért vagyunk hogy játsszunk!
SH
Nem semmi!
Azért remélem, nem lesz gondod a továbbiakkal! Azért vagyunk hogy játsszunk!
SH
Ugye csak jövőhéten lesz körváltás??? csak azért kérdem holnap csapatépítőtréningre utazom a mátrába
Én is szeretnék egyet augusztus 10.-ére!!!
SH
SH
Üdv mindenkinek!
Sok töprengés után úgy döntöttem, hogy lemondok. Sajnálom, de nem futja rá az energiámból (tényleg sajnálom ). Ha most nem is mondanék le, a tanév kezdetével mindenképp meg kéne tennem, mivel a munka és a tanulás mellett erre végképp nem tudnék áldozni. Remélem jó szórakozást tudtam a tengeri részen nyújtani és nem okoztam túl sok frusztrációt, amíg itt "dolgoztam".
Minden jót!
Ed
Sok töprengés után úgy döntöttem, hogy lemondok. Sajnálom, de nem futja rá az energiámból (tényleg sajnálom ). Ha most nem is mondanék le, a tanév kezdetével mindenképp meg kéne tennem, mivel a munka és a tanulás mellett erre végképp nem tudnék áldozni. Remélem jó szórakozást tudtam a tengeri részen nyújtani és nem okoztam túl sok frusztrációt, amíg itt "dolgoztam".
Minden jót!
Ed
Edward Osmond- Hozzászólások száma : 204
Csatlakozás ideje : 2008. May. 23.
17 / 30 oldal • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 30
Battle HQ Online :: OFF :: Kantin
17 / 30 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|