Társalgás
+14
Váradi Pál
David Cambel
carl thompson
Sindzse Joe
josef akinfijev
Koszorus Ferenc
Eric Reiner
John Smith
Heinrich Müller
Edward Osmond
Frank Jewison
Arnold Schwarzkopf
Sven Hippert
Történelem
18 posters
Battle HQ Online :: OFF :: Kantin
10 / 30 oldal
10 / 30 oldal • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30
Re: Társalgás
Jó lenne már egy olyan új ember aki magát és egységeit harcba is küldő a mi oldalunkon, mert per pillanat hárman vagyunk öt parancsnok ellen... Hacsak Sindzse Joe be nem lép, de hosszútávra.
John Smith- Hozzászólások száma : 118
Csatlakozás ideje : 2008. Jun. 08.
Bár minden szentnek maga felé hajlik a keze azért én is örülnék ha többen lenétek.John Smith írta:Jó lenne már egy olyan új ember aki magát és egységeit harcba is küldő a mi oldalunkon, mert per pillanat hárman vagyunk öt parancsnok ellen... Hacsak Sindzse Joe be nem lép, de hosszútávra.
Amúgy carl tomsont is láttam bejelenkezni tegnap este úgy egy órára ő nem írt semmit???
Koszorus Ferenc- Hozzászólások száma : 533
Csatlakozás ideje : 2008. Jun. 12.
Most olvastam visza egy kicsit itt mindenkinek dipomája van vagy ép készül én vagyok csak alulképzett az éretségimmel és szakámmal.
Lasan kisebségikomplexszusom lesz
Lasan kisebségikomplexszusom lesz
Szigorúan véve nekem sincs. Elvégeztema főiskolát, de még a nyelvvizsga előtt állok.
A hozzászólást Frank Jewison összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 30, 2008 4:10 am-kor.
Frank Jewison- Hozzászólások száma : 772
Csatlakozás ideje : 2008. May. 13.
naj jó de most hereshetek magamnak egy uj szihiátriai problémát küklömben még normális leszek
Ne aggódj, kedves Ferikém!
Szerintem, Te az érettségiddel, illetve a jó szakmáddal többet keresel most, mint én kerestem otthon DIPLOMÁVAL, NYELVVIZSGÁVAL, ÉS VEZETŐ KÉPZŐVEL, 9 éves munkaviszonnyal! Közalkalmazotti szféra! Hm...szerinted?
Egyébként sem a diploma teszi emberré az embert.
SH
Szerintem, Te az érettségiddel, illetve a jó szakmáddal többet keresel most, mint én kerestem otthon DIPLOMÁVAL, NYELVVIZSGÁVAL, ÉS VEZETŐ KÉPZŐVEL, 9 éves munkaviszonnyal! Közalkalmazotti szféra! Hm...szerinted?
Egyébként sem a diploma teszi emberré az embert.
SH
Sven Hippert- Hozzászólások száma : 752
Ja nagyából pont anyit mint UP-ban
De olvastam egy hirdetést miszerint egy targoncás is pont enyit keres az É dunántúlon
félreértés ne esék birom a targoncásokat pláne mióta diákoromban egy nyomdában dolgoztam és azok a marhák rallyversenyt rendeztek a gyárudvaron na az állat volt
De olvastam egy hirdetést miszerint egy targoncás is pont enyit keres az É dunántúlon
félreértés ne esék birom a targoncásokat pláne mióta diákoromban egy nyomdában dolgoztam és azok a marhák rallyversenyt rendeztek a gyárudvaron na az állat volt
Te annyit keresel most, mint amennyi UP-t kapsz körváltáskor? 200.000-et? Én nem kerestem ennyit ilyen képesítések mellett, épp, hogy a felét kaptam meg, barátom! Ezért jöttem ki ide.....a sors furcsa fintora, hogy épp TARGONCÁS vagyok!!! A targoncások jó fejek!
SH
SH
A targoncások a fali tűzcsapokat mindig lezúzzák.
Tényleg hogy keresel odakint????ha nem vagyok indiszkrét
Azok a RÉSZEG TARGONCÁSOK! Vagy KÉPZETLEN TARGONCÁSOK! Vagy KÉPZETLEN ÉS RÉSZEG TARGONCÁSOK!!!
Kereset:
Órabér/alap: 6.80 Font, kb. 2000 Forint.
Túlórabér: 7.40 Font, 2250 Forint.
Túlórabér, ha túlteljesíted a normát: 8.40 Font, 2550 Forint.
Túlórás, éjszakai órabér, norma túlteljesítéssel: 10.40 Font, 3150 Forint.
Szerinted?
SH
Kereset:
Órabér/alap: 6.80 Font, kb. 2000 Forint.
Túlórabér: 7.40 Font, 2250 Forint.
Túlórabér, ha túlteljesíted a normát: 8.40 Font, 2550 Forint.
Túlórás, éjszakai órabér, norma túlteljesítéssel: 10.40 Font, 3150 Forint.
Szerinted?
SH
Kb duplája ez enyémnek bár én általában csak ülö oszt nézek de akkor is
Tud valaki egy gyorstalpaló targoncásképzőt???
Tud valaki egy gyorstalpaló targoncásképzőt???
Raktármunkásként melóztam Angliában két hónapot, Droitwitchban a 24-7 Ltd-nek. Óránként 7,5 fontot fizettek, mivel éjszakai műszakos voltam. Viszont levontak egy csomó dologra (lakás, ruházat, mini-busz bérlés, benzin a mini buszba, meg mit tudom én), és kevés volt a munkaórák száma is, így nem sok maradt... De azért sörre mindig futotta
Ezt kapd ki!!!!!!
Én a 24/7-nek dolgozom, Dartfordban az ASDA nevű cégnél! Eleinte nekem is vontak mindenfélét (minibusz, szállás, stb.), de én leléptem haverokkal és kivettünk közösen egy nagy kecót, ami sokkal olcsóbbra jön így ki. Csak az eleje szar, de utána már sokkal jobb!
Kicsi a világ, ember!
SH
Én a 24/7-nek dolgozom, Dartfordban az ASDA nevű cégnél! Eleinte nekem is vontak mindenfélét (minibusz, szállás, stb.), de én leléptem haverokkal és kivettünk közösen egy nagy kecót, ami sokkal olcsóbbra jön így ki. Csak az eleje szar, de utána már sokkal jobb!
Kicsi a világ, ember!
SH
Hát az! Én hazajöttem 2 hónap után, mivel elhatároztam, hogy honvédtiszti pályára lépek és fel akartam rá készülni, nehogy kibukjak a fizikai felmérésen.
Én meg Romániában voltam föggetlen szakértő egy kábeltévéhálózat kiépítésénél azok voltak a nagy idők havi 350000 és cs dumálni kellet hetente kétszer
Az szép! Nekem is jól jönne valami zsíros meló, de igazából örülök, ha majd el tudok helyezkedni vhol
Ja ez egészben az volt a baj hogy lenn voltunk valahol Bukarest mellet és mái napig nem tudom pontosan a város nevét
Tényleg történelem látom egész nap fenn vagy csak nem haladunk a körváltásal???
11 után lépett fel először.
Egy körváltás sohasem 5 perc... Ráadásul délután el kell mennem és majd csak este tudom folytatni, de E. O. közben is serénykedni fog
Remek
Úgy is hoszu éjszakám lesz vihar van ilyenkor percenként elmegy ás viszajön az áram és én minden alkalomkor kapok egy esemest a szünetmentes rendszertől ami tájékoztat erről
Úgy is hoszu éjszakám lesz vihar van ilyenkor percenként elmegy ás viszajön az áram és én minden alkalomkor kapok egy esemest a szünetmentes rendszertől ami tájékoztat erről
10 / 30 oldal • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30
Battle HQ Online :: OFF :: Kantin
10 / 30 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|