Szabadság
+3
David Cambel
Frank Jewison
Történelem
7 posters
Battle HQ Online :: OFF :: Kantin
1 / 1 oldal
Szabadság
Ide írd be, ha nem tudod meglátogatni a fórumot egy ideig, hogy játékostársaid tudják, hogy ne várjanak rád ez idő alatt!
Re: Szabadság
Ez mit jelent? Egységei hátravonulnak, vagy harcolnak?
Frank Jewison- Hozzászólások száma : 772
Csatlakozás ideje : 2008. May. 13.
A hibernált parancsnokok egységei tartalékba kerülnek (Németországban), a parancsnok visszatéréséig katonai cselekményekben részt nem vehetnek.Ez mit jelent? Egységei hátravonulnak, vagy harcolnak?
Szabadság
A jövőhéten nem leszek itt, mert megyek táborozni Sóstóra.
David Cambel- Hozzászólások száma : 26
Csatlakozás ideje : 2008. Jul. 06.
Szabadság
Kösz szépen!
Amúgy ez lesz az utolsó két-három hetem az osztályall. Mert mindenki kijárta a nyolcadikat. Néhány haverom velem fog tanulni abban a suliban, ameikbe járni fogok.
Amúgy ez lesz az utolsó két-három hetem az osztályall. Mert mindenki kijárta a nyolcadikat. Néhány haverom velem fog tanulni abban a suliban, ameikbe járni fogok.
David Cambel- Hozzászólások száma : 26
Csatlakozás ideje : 2008. Jul. 06.
Bejelentem, hogy előreláthatóan augusztus 21-ig szabadságon leszek.
John Smith- Hozzászólások száma : 118
Csatlakozás ideje : 2008. Jun. 08.
Akkor ezt az időt én is kihasználom és elmerülök a C++ szépségeiben. Addig valószínűleg átmegyek remete életmódba, kiköltözök egy erdőmélyi tisztásra, zsákot húzok a fejemre és C++ referenciakönyveket fogok olvasni. Még nem tudom mikor leszek, de ha Történelem értesít, hogy ő ismét aktív, akkor ismét visszatérek a civilizált világba.
Edward Osmond- Hozzászólások száma : 204
Csatlakozás ideje : 2008. May. 23.
.....és a játékosok addig mit fognak tenni??? Malmozunk, vagy indítunk egy internetes sakkszakkört ezen az oldalon??? Hogy gondoltátok ezt a dolgot? Legalább UP kompenzációt jelent ez a dolog? Végtére is: nem lesztek hetekig. Kirakjátok az "átmenetileg zárva" táblát! Hm? Hogy gondoltátok?
Nyilatkozatot kérek!!!
Sven Hippert
Nyilatkozatot kérek!!!
Sven Hippert
Sven Hippert- Hozzászólások száma : 752
Sven Hippert írta:Nyilatkozatot kérek!!!
Sven Hippert
Szia Sven!
És kitől kérsz nyilatkozatot, amikor augusztus 5-ig valószínű be sem fognak lépni?
De hogy örülj, én adok egyet.
Nekem sem tetszik ez a helyzet, de valahol nekik is lehet nyaruk, bár ha ketten vannak ilyenkor csinálhatná csak az egyikőjük.
Reméljük nem csappan meg az oldal iránti érdeklődésed. (most, hogy áll a poharad, félig tele, vagy félig üresen?)
Üdv. F.J.
Világ életemben optimista ember voltam. Most egy ilyen "szúnyograjtól" nem fogok megijedni. Csipkedjetek csak!
Az előzőre visszatérve: Ha meggondolom, ez végtére is egy szolgáltatás, akárhonnan nézzük. Ha én szolgáltatást nyújtok valakinek-valakiknek, akkor vállalom a feltételek betartását is. Az oldal iránt nem fog megcsappanni az érdeklődésem, mert vagyok annyira fanatikus, hogy emiatt ne menjen el a kedvem.
Félre ne érts, nem akarok ezzel f*kázni senkit, csak szeretnék játszani! Ennyi!
Sven
Az előzőre visszatérve: Ha meggondolom, ez végtére is egy szolgáltatás, akárhonnan nézzük. Ha én szolgáltatást nyújtok valakinek-valakiknek, akkor vállalom a feltételek betartását is. Az oldal iránt nem fog megcsappanni az érdeklődésem, mert vagyok annyira fanatikus, hogy emiatt ne menjen el a kedvem.
Félre ne érts, nem akarok ezzel f*kázni senkit, csak szeretnék játszani! Ennyi!
Sven
Ezt nem értem. Megbántottalak(megbántottunk) valamivel?Sven Hippert írta:Világ életemben optimista ember voltam. Most egy ilyen "szúnyograjtól" nem fogok megijedni. Csipkedjetek csak!
F.J.
Nem bántottatok meg semmivel. Rossz napom van, ennyi!!!
SH
SH
Nyilatkozat: az oldal 2008. július 25. és augusztus 4. között átmenetileg zárva tartott.
Megj. #1: S. H. pk. iménti felszólalásait a játék iránti lelkesedésének tudom be.
Megj. #2: mivel a szolgáltatás ingyenes, a szolgáltatást igénybevevők reklamációval nem élhetnek. A prémium-tagság lehetőségét fontolóra veszem és 2008. október 10-ig döntést hozok ezügyben.
Megj. #1: S. H. pk. iménti felszólalásait a játék iránti lelkesedésének tudom be.
Megj. #2: mivel a szolgáltatás ingyenes, a szolgáltatást igénybevevők reklamációval nem élhetnek. A prémium-tagság lehetőségét fontolóra veszem és 2008. október 10-ig döntést hozok ezügyben.
Bejelentem, hogy előreláthatólag nov. 10.-ig szabadságon leszek.
John Smith- Hozzászólások száma : 118
Csatlakozás ideje : 2008. Jun. 08.
Battle HQ Online :: OFF :: Kantin
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|