Társalgás
+14
Váradi Pál
David Cambel
carl thompson
Sindzse Joe
josef akinfijev
Koszorus Ferenc
Eric Reiner
John Smith
Heinrich Müller
Edward Osmond
Frank Jewison
Arnold Schwarzkopf
Sven Hippert
Történelem
18 posters
Battle HQ Online :: OFF :: Kantin
29 / 30 oldal
29 / 30 oldal • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: Társalgás
Úúú.
Most 4-en vagyunk. Remélem a hétvégétől újra beindul a játék.
Most 4-en vagyunk. Remélem a hétvégétől újra beindul a játék.
Frank Jewison- Hozzászólások száma : 772
Csatlakozás ideje : 2008. May. 13.
ez már tömeg
Koszorus Ferenc- Hozzászólások száma : 533
Csatlakozás ideje : 2008. Jun. 12.
Most meg öt. Mi van?
6 tani is voltunk ma már
Én feladom. Ebben az új változtatásokban már nem veszek részt.
Üdv. mindenkinek!
Itt ülünk négyen, és csak Pali van benne a továbbiakban, viszont mi egy mindenkiért mindenki egyért. Ahogyan Bajtársak is vagyunk valahol, de ez mondjuk más dolog, a napi politikát ne keverjük bele.
Ez az egész változtatás így kár volt. Ugyanott vagyunk ahol voltunk.
Én azt hittem, egyszerűbb lesz. A tengeri pl. harc már rég leegyszerűsödött, hol vannak már a szektorok szektorai? És lehet játszani úgy is.
Most ami kikötő és reptér volt az vagy megmaradt vagy nem. Ez a repteres szorzó meg kb. olyan, mint amikor nekem eszembe jutott hogy az egységek haladási sebességét is vegyük bele...
A plusz repülőinket -egyszer már megvettük, s nem azért hogy halomra bombázzák míg épül az új reptér- most hirtelen hova tegyük, miközben a hajók meg bárhol ahol kikötő van bármilyen számban kiköthetnek?
A dobókockás megoldással még kibékülök, elvégre a legtöbb játékban az dönt.
De valahogy az az érzésem, inkább hagyni kellett volna, ill. változtatni, de csak minimálisat, mert ezek a "gyökeres" változások még tán bonyolítottak is rajta.
Igazából a parancsnok-láncolattal volt gond, én javasoltam az adpk.-t, de nem lett belőle semmi. Vagy Töri összesítsen, vagy egy erre vállalkozó pk. de akkor mindent ő, és ha akar meg tud mellette akkor játszik, ha nem akkor elosztja az UP-t a többiek között. Egyfajta táblázat miatt minek egy adpk? És még sorolhatnám.
Itt ülünk négyen, és csak Pali van benne a továbbiakban, viszont mi egy mindenkiért mindenki egyért. Ahogyan Bajtársak is vagyunk valahol, de ez mondjuk más dolog, a napi politikát ne keverjük bele.
Ez az egész változtatás így kár volt. Ugyanott vagyunk ahol voltunk.
Én azt hittem, egyszerűbb lesz. A tengeri pl. harc már rég leegyszerűsödött, hol vannak már a szektorok szektorai? És lehet játszani úgy is.
Most ami kikötő és reptér volt az vagy megmaradt vagy nem. Ez a repteres szorzó meg kb. olyan, mint amikor nekem eszembe jutott hogy az egységek haladási sebességét is vegyük bele...
A plusz repülőinket -egyszer már megvettük, s nem azért hogy halomra bombázzák míg épül az új reptér- most hirtelen hova tegyük, miközben a hajók meg bárhol ahol kikötő van bármilyen számban kiköthetnek?
A dobókockás megoldással még kibékülök, elvégre a legtöbb játékban az dönt.
De valahogy az az érzésem, inkább hagyni kellett volna, ill. változtatni, de csak minimálisat, mert ezek a "gyökeres" változások még tán bonyolítottak is rajta.
Igazából a parancsnok-láncolattal volt gond, én javasoltam az adpk.-t, de nem lett belőle semmi. Vagy Töri összesítsen, vagy egy erre vállalkozó pk. de akkor mindent ő, és ha akar meg tud mellette akkor játszik, ha nem akkor elosztja az UP-t a többiek között. Egyfajta táblázat miatt minek egy adpk? És még sorolhatnám.
Heinrich Müller- Hozzászólások száma : 331
Csatlakozás ideje : 2008. May. 26.
Van egy jó hírem és egy másik.
Budapesten bevált a munkahely, szóval felköltözik a család is.
Ellenben ott nincs netem, se valaki akihez mint eddig eljárok, úgyhogy itt kell hagyjam a játékot.
Remélem mire netem lesz, még tart és újra visszajöhetek. Jó volt itt lenni, további jó játékot mindenkinek!
Budapesten bevált a munkahely, szóval felköltözik a család is.
Ellenben ott nincs netem, se valaki akihez mint eddig eljárok, úgyhogy itt kell hagyjam a játékot.
Remélem mire netem lesz, még tart és újra visszajöhetek. Jó volt itt lenni, további jó játékot mindenkinek!
John Smith- Hozzászólások száma : 118
Csatlakozás ideje : 2008. Jun. 08.
Sziasztok.
Mi az hogy staff?
Mi az hogy staff?
Megnéztem a szótárban, angolul van vagy 15 jelentése, ez esetben gondolom a "törzskar", "vezérkar" szavakat kell érteni alatta.
"Amire viszont számíthattok, az az, hogy akkor már a BHQ marketingelésébe pénz is fog menni,"
Ez azt jelenti hogy a játék fizetős lesz?
Ez azt jelenti hogy a játék fizetős lesz?
Szasztok!
STAFF - Elvileg azon szemelyek, akik az oldal iranyitoi: adminok, moderatorok, uzemeltetok, stb.
A marketingelesbe fektetett love szerintem nem tolunk fog szarmazni (legalabbis remelem, mert akkor abban a pillanatban hagyom itt az oldalt), hanem kulso szemelyektol. Reklamozni kell az oldalt, hogy minel tobb jatekos legyen.
Kivancsian varom mar ezt a valtozast.
Akkor mar ezen az oldalon nem is lesz korvaltas? Hm.....!
Sven
STAFF - Elvileg azon szemelyek, akik az oldal iranyitoi: adminok, moderatorok, uzemeltetok, stb.
A marketingelesbe fektetett love szerintem nem tolunk fog szarmazni (legalabbis remelem, mert akkor abban a pillanatban hagyom itt az oldalt), hanem kulso szemelyektol. Reklamozni kell az oldalt, hogy minel tobb jatekos legyen.
Kivancsian varom mar ezt a valtozast.
Akkor mar ezen az oldalon nem is lesz korvaltas? Hm.....!
Sven
Sven Hippert- Hozzászólások száma : 752
És mi fog történni 1-2 hónapig, amíg a fejlesztés tart?
Addig is Koszorús Ferivel várunk két ellenérdekű felet a http://battlesquad.powermmorpg.net/ oldalon. Mi vietnámiak vagyunk.
Addig is Koszorús Ferivel várunk két ellenérdekű felet a http://battlesquad.powermmorpg.net/ oldalon. Mi vietnámiak vagyunk.
Helló!
A játék természetesen teljesen ingyenesen játszható marad.
Ezen az oldalon már nem lesz körváltás.
A BSQ-Vietnám is szünetel.
A játék természetesen teljesen ingyenesen játszható marad.
Ezen az oldalon már nem lesz körváltás.
A BSQ-Vietnám is szünetel.
Sajna így szét fogunk esni (ha nem indul el hamarosan a másik játék).
En nem fogok szetesni...! Minden nap felnezek ide, holott tudom, hogy ugysem tortenik semmi. Ez milyen mar?
Sven
Sven
Sven Hippert írta:En nem fogok szetesni...! Minden nap felnezek ide, holott tudom, hogy ugysem tortenik semmi. Ez milyen mar?
Sven
Ez ilyen már: Hűséged a becsületed!
Valahol már láttam. De kinél is?
ja és várjuk már azt a bibliát
ja és erről a pontról folytatjuk a háborút???
Erről a pontról nehéz lesz, mert biztos lesz aki már nem folytatja, és addig el is felejtjük hol tartottunk. Újraindítani meg azért lesz nehéz, mert akkor eddig mit csináltunk és miért?
Szeretnék optimista maradni de az is nehéz...
Szeretnék optimista maradni de az is nehéz...
Mivel ez egy teljesen uj rendszeru es szisztemaju jatek lesz, szerintem Tori elolrol fogja kezdetni az egeszet. Nem tudom, melyik lenne a jobb.
Majd kiderul. Kivancsi vagyok a szabalykonyvre is. Bizunk benne, hogy ertheto lesz mindenki szamara, s megkonnyiti a dolgunkat, nem pedig tovabb bonyolitja.
Aggodom amiatt, amit Tori irt: Van akinek tetszeni fog az uj jatek, van, akinek nem. Ez vajon mit takar?
Sven
Majd kiderul. Kivancsi vagyok a szabalykonyvre is. Bizunk benne, hogy ertheto lesz mindenki szamara, s megkonnyiti a dolgunkat, nem pedig tovabb bonyolitja.
Aggodom amiatt, amit Tori irt: Van akinek tetszeni fog az uj jatek, van, akinek nem. Ez vajon mit takar?
Sven
Sziasztok.
Remélem Töri jól eltalálja a valósághűség, összetettség arányát. Bár nehéz dolga van, mert az egyik ember egyszerűbbet szeretne, a másik meg valósághűbbet. Személy szerint engem nem zavar az összetettség. Mondjuk a staffok feladatának elvégzését - játékosként - nem szeretném csinálni.
Ti az egyszerűbbet,vagy az összetettebbet(élethűbbet) szeretitek?
Remélem Töri jól eltalálja a valósághűség, összetettség arányát. Bár nehéz dolga van, mert az egyik ember egyszerűbbet szeretne, a másik meg valósághűbbet. Személy szerint engem nem zavar az összetettség. Mondjuk a staffok feladatának elvégzését - játékosként - nem szeretném csinálni.
Ti az egyszerűbbet,vagy az összetettebbet(élethűbbet) szeretitek?
Az én véleményem az, hogy legyen valósághű, de ne legyen túl bonyolítva.
Szerintem viszont a valósághűséghez kell valamilyen szintű összetettség.
Szerintem viszont a valósághűséghez kell valamilyen szintű összetettség.
Dorogi Béla- Hozzászólások száma : 14
Csatlakozás ideje : 2008. Sep. 27.
Amikor indult ez a jatek, nekem akkor tetszett a legjobban. Nem csak azert, mert egyszerubb volt, hanem azert is mert nem volt ennyi vita. Remelem, a masikban nem lesznek ilyenek.
Sven
Sven
Igaz, a kezdet volt a legjobb. Nosztalgiával gondolok vissza azokra a körváltásokra.
Szerintem a vita ellen a legjobb megoldás az, ha van egy tökéletes szabálygyűjtemény, és Töri a véglegesbe már nem engedi a játékosokat beleszólni.
Én örülnék ha a játék előtt lenne egy-két fordulós teszt is.
Szerintem a vita ellen a legjobb megoldás az, ha van egy tökéletes szabálygyűjtemény, és Töri a véglegesbe már nem engedi a játékosokat beleszólni.
Én örülnék ha a játék előtt lenne egy-két fordulós teszt is.
29 / 30 oldal • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Battle HQ Online :: OFF :: Kantin
29 / 30 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|