Társalgás
+14
Váradi Pál
David Cambel
carl thompson
Sindzse Joe
josef akinfijev
Koszorus Ferenc
Eric Reiner
John Smith
Heinrich Müller
Edward Osmond
Frank Jewison
Arnold Schwarzkopf
Sven Hippert
Történelem
18 posters
Battle HQ Online :: OFF :: Kantin
7 / 30 oldal
7 / 30 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30
Re: Társalgás
Itt minden szubjektív, mivel nem élőben játszunk (szép is volna ), ezért nem mindig úgy alakulnak a dolgok, mint azt tervezné az ember, mivel van egy másik ember, aki teljesen másképp látja a dolgokat, mint Te. Ez van.
Sven Hippert- Hozzászólások száma : 752
Csatlakozás ideje : 2008. May. 13.
Ezt egyébként könnyen ki lehet küszöbölni! A játékrendszer alapból úgy van felépítve, hogy "fix szabályok" szerint is lehessen vele játszani. Ez annyi változást jelent, hogy a taktikai kezdeményezések kimaradnak, viszont így nem fakadhat hiba a szubjektivitásból.
Kérdésem volt:
Konkrétan, ha januárban (a köv. körben) kiadom a parancsot az áttelepülésre, akkor már a fronton januárban megjelenő német utánpótlást támadhatom Fro-ban. Vagy csak a februárit?
Történelem válasza:
Ha ebben a körben (januárban) kiadod erre a parancsot, akkor már a fronton januárban megjelenő német utánpótlást támadhatod Fro-ban.
Szerintem ez elég egyértelmű válasz az egyértelmű kérdésemre. Nincsen feltételekhez kötve. És én a válasz szerint jártam el.
Konkrétan, ha januárban (a köv. körben) kiadom a parancsot az áttelepülésre, akkor már a fronton januárban megjelenő német utánpótlást támadhatom Fro-ban. Vagy csak a februárit?
Történelem válasza:
Ha ebben a körben (januárban) kiadod erre a parancsot, akkor már a fronton januárban megjelenő német utánpótlást támadhatod Fro-ban.
Szerintem ez elég egyértelmű válasz az egyértelmű kérdésemre. Nincsen feltételekhez kötve. És én a válasz szerint jártam el.
Frank Jewison- Hozzászólások száma : 772
A későbbi félreértések elkerülése végett valószínűleg fix-szabályos rendszerben fogunk játszani. Ezt még átgondolom e hét folyamán, és ha emellett döntök, akkor felkészítem rá a fórumot is.
Ed sorsára jutottam. Légy szíves Történelem engem is törölj!
További jó játékot.
Üdv F.J.
További jó játékot.
Üdv F.J.
Mi lesz így az angol haderővel?
Ki lesz az ellenfelünk?
SH
Ki lesz az ellenfelünk?
SH
Ne izélj már Frankie!!!! Ez egy tök jó játék! Miért kell...?
Így a mi játékunkat is tönkre teszed...!
SH
Így a mi játékunkat is tönkre teszed...!
SH
Sajnálattal konstatálom. Kérésedet tiszteletben tartva a felhasználód 72 óra múlva törlésre kerül. Amennyiben meggondolnád magad ez idő alatt, vagy később, téged is szeretettel várunk vissza!Ed sorsára jutottam. Légy szíves Történelem engem is törölj!
A fórum ezutáni sorsa megfontolásom tárgyát képezi.
Sajnálom, nem akarom senki szórakozását tönkre tenni, de benne elszakadt valami (biztosan túl érzékeny vagyok). Talán kapja meg haderőmet egy aktív játékos.
F.J.
F.J.
Frank!
Azért aludj rá egyet.
Én maradok játékban, hisz csak most kezdtem és érdekesnek tartom, ha semmiképp nem maradsz és a szabályok engedik, akkor átveszem a haderődet.
De akkor már csak ketten leszünk parancsnokok ezen az oldalon, velünk szemben meg -ha nem száll ki senki- akkor ha jól számolom négyen.
Persze ez változhat, pl. én is fűzöm egy barátomat, hátha belép.
De az igazi az volna, ha mindkét oldalon lenne vagy 8-10 parancsnok, és lehet hogy Történelemnek több számolni- és kalkulálnivalója lenne, ám akkor lenne csak igazán érdekes a játék!
Szóval aludj még egyet rá.
Azért aludj rá egyet.
Én maradok játékban, hisz csak most kezdtem és érdekesnek tartom, ha semmiképp nem maradsz és a szabályok engedik, akkor átveszem a haderődet.
De akkor már csak ketten leszünk parancsnokok ezen az oldalon, velünk szemben meg -ha nem száll ki senki- akkor ha jól számolom négyen.
Persze ez változhat, pl. én is fűzöm egy barátomat, hátha belép.
De az igazi az volna, ha mindkét oldalon lenne vagy 8-10 parancsnok, és lehet hogy Történelemnek több számolni- és kalkulálnivalója lenne, ám akkor lenne csak igazán érdekes a játék!
Szóval aludj még egyet rá.
John Smith- Hozzászólások száma : 118
Csatlakozás ideje : 2008. Jun. 08.
Szerintem is aludj rá még egyet! Túl jó játékos vagy ahhoz, hogy ennyitől kilépj!
A következőt fogom tenni, hogy a játék stabilabb és kiszámíthatóbb legyen:
1. Kirakom az egységek pontos adatait.
2. Tengeri "mezőket" is kijelölök.
3. Rögzítek néhány szabályt.
4. Módosítok néhány szabályt.
Ezeket a szabályokat nem lehet majd megkerülni. A játék így sokkal kiszámíthatóbbá válik, viszont azt hiszem, hogy még több fog múlni azon, hogy a parancsnokok mennyire tudnak összedolgozni.
A jelenleg kisebb létszámban lévő (angol) parancsnokok UP kiegészítést fognak kapni, melyet "Háborús erőfeszítések" nevű tételként tüntetek majd fel a kör eleji jelentésekben.
A kilépő parancsnokok haderejét "visszavonja az angol főparancsnokság" (azok eltünnek), kivéve a Tobrukban lévő angol csapatokat - azok ott fognak állomásozni mindaddig, amíg el nem hullanak.
A változások a hét folyamán fognak végbemenni, igyekszem csütörtök estére befelyezni őket, hogy a vasárnapi körváltás ne maradjon el, de nem ígérek semmit. Amennyiben a vasárnapi körváltás elmarad, ki fogom hirdetni a bejelentéseknél. Mindenkinek a türelmét kérem.
3. Rögzítek néhány szabályt.
4. Módosítok néhány szabályt.
Ezeket a szabályokat nem lehet majd megkerülni. A játék így sokkal kiszámíthatóbbá válik, viszont azt hiszem, hogy még több fog múlni azon, hogy a parancsnokok mennyire tudnak összedolgozni.
A jelenleg kisebb létszámban lévő (angol) parancsnokok UP kiegészítést fognak kapni, melyet "Háborús erőfeszítések" nevű tételként tüntetek majd fel a kör eleji jelentésekben.
A kilépő parancsnokok haderejét "visszavonja az angol főparancsnokság" (azok eltünnek), kivéve a Tobrukban lévő angol csapatokat - azok ott fognak állomásozni mindaddig, amíg el nem hullanak.
A változások a hét folyamán fognak végbemenni, igyekszem csütörtök estére befelyezni őket, hogy a vasárnapi körváltás ne maradjon el, de nem ígérek semmit. Amennyiben a vasárnapi körváltás elmarad, ki fogom hirdetni a bejelentéseknél. Mindenkinek a türelmét kérem.
Rendben van, és köszönjük szépen!
Frank nem gondolta meg mégis a dolgot?
SH
Frank nem gondolta meg mégis a dolgot?
SH
Nos...
Ezek pontosan mit jelentenek?
SH
Ezek pontosan mit jelentenek?
SH
Kedves Történelem!
Kár a kilépőkért, az előny, a győzelem így nem teljesen az igazi. Jó volna ha a játékban ez egy nem elfeledett, de túlélhető zökkenőként maradna meg, jó volna végigjátszani, biztos lesznek újak akik tovább vagy végig maradnak.
Az UP-kiegészítés gondolom a létszám kiegészüléséig marad fenn, és ha a továbbiakban az egyensúlyban érezhető változás áll fenn, akkor ezt máskor is lehet alkalmazni.
Az "egységek adatainak kirakása, és a tengeri mezők" jelentését én se értem, de majd kiderül, ahogy az új szabályok is.
Bízom a vasárnapi körváltásban, csak akkor tényleg szorít az idő, pl. én megkaptam ugyan a jelentést, de nem tudom most mennyi UP áll rendelkezésemre és a naprakész haderőmet sem ismerem, nem tudom a többiek ezzel hogy állnak. Ezek ismeretének hiányában pedig sem igénylést sem parancsot nem tudok kiadni.
Üdv. H.M.
Kár a kilépőkért, az előny, a győzelem így nem teljesen az igazi. Jó volna ha a játékban ez egy nem elfeledett, de túlélhető zökkenőként maradna meg, jó volna végigjátszani, biztos lesznek újak akik tovább vagy végig maradnak.
Az UP-kiegészítés gondolom a létszám kiegészüléséig marad fenn, és ha a továbbiakban az egyensúlyban érezhető változás áll fenn, akkor ezt máskor is lehet alkalmazni.
Az "egységek adatainak kirakása, és a tengeri mezők" jelentését én se értem, de majd kiderül, ahogy az új szabályok is.
Bízom a vasárnapi körváltásban, csak akkor tényleg szorít az idő, pl. én megkaptam ugyan a jelentést, de nem tudom most mennyi UP áll rendelkezésemre és a naprakész haderőmet sem ismerem, nem tudom a többiek ezzel hogy állnak. Ezek ismeretének hiányában pedig sem igénylést sem parancsot nem tudok kiadni.
Üdv. H.M.
Heinrich Müller- Hozzászólások száma : 331
Csatlakozás ideje : 2008. May. 26.
Pontosan! Addig marad fenn, amíg legfeljebb 1 parancsnokkal van több a tengelyhatalmak oldalán.Az UP-kiegészítés gondolom a létszám kiegészüléséig marad fenn
A legtöbb parancsnoknál ezeket még nem frissítettem.nem tudom most mennyi UP áll rendelkezésemre és a naprakész haderőmet sem ismerem
Életerő típusa (élő/páncél), életerő mennyisége, milyen típusú tűzerőből (HE/AP/AA, egyebek) mekkorát képvisel az adott egység.1. Kirakom az egységek pontos adatait.
Hogy a parancsnokok tudják, hogy pontosan merre tudják vinni a hajóikat/tengeralattjáróikat, a vizeket felosztom kis területekre (pl.: Dél-Franciaország partjai, Földközi-tenger nyugati része, Földközi-tenger keleti része, Benghazi partjai, stb.). Ezek igazából eddig is nagyjából megvoltak, csak nem voltak rögzítve írásban a fórumon.2. Tengeri "mezőket" is kijelölök.
A többit pedig meglátjátok!
Szeva Frankie!!!!!
SH
SH
Nnna, szép! Egyik pillanatban itt van, a másikban már sehol! Nem tudsz elszakadni innen. Hiába, ez egy jó játék!
Gondold meg mégegyszer, hiszen az új szabályokkal már sokkal jobb lesz a játék.
SH
Gondold meg mégegyszer, hiszen az új szabályokkal már sokkal jobb lesz a játék.
SH
Még nem döntöttem, hogy folytatom-e.
Szerintem megéri folytatni!!! Ha rám hallgatsz, kétszer is gondold meg! Különben, kivel fogok délelőttönként csevegni?
Még van egy-két dolog amit megbeszélek Történelemmel.
Okés! Ha már csak ezen múlik, akkor maradsz, szerintem! Örülök neki!
SH
SH
Félre ne értsd kb 50% az esélye a maradásomnak.
7 / 30 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30
Battle HQ Online :: OFF :: Kantin
7 / 30 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|